Sahibinden Otobid Masalı İle İnsanları Oyalamak

18 Eylül 2024 09:53

Her yerde reklamlarını yaptığı otobid için İzmir Auto King şubesinden randevu oluşturdum. Araç için 3-4 defa bilgi verip randevuya gelecek misiniz diye aradılar. Manisa'dan İzmir'e tüm işlerimi iptal ederek 18.09.2024 tarihinde sabah saatlerinde geldim. Auto King'e daha expere girmeden aracı 1 yıl önce sıfır aldığımı alırken de servisin araç satışında taktiği ve garantisini etkilemeyen pedal boxın kumandasını unuttuğumu ifade ettim, ooo biz o zaman alamayız arabayı yazılım var diye geri çevirdiler. Bunun başta bana söylenmesi gerektiğini ifade ettiğimde sahibinden.com' a şikayetinizi iletin bizlik bir şey yok dediler. Tamamen insanları oyalamaktan başka bir şey değil.

18 Eylül 2024 11:41 (Şikayetten 1 saat sonra)

Metin
Metin

Biraz acemiler herhalde, Pedalbox araca yazılım atmak demek değildir. Gaz pedalına bir ek parça ekleyerek hassasiyeti arttırmak veya azaltmak için ya da sürüş moduna göre devir kısıtlaması yapmak içindir. Tier 1 tuning ile karıştırmışlar. Tamamen bilgisizlikten.

Erman sonuçtan memnun değil

Sahibinden Otobid Sistemi Komedi!

28 Aralık 2024 19:01
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Açık Artırma Fiyatı Şoku: Yanıltıcı Bilgi Ve Maddi Zarar

06 Şubat 2025 20:13