Dilek sonuçtan memnun

Eksik Bilgilendirme Ve İlgisizlik Mağduriyeti

Eksik Bilgilendirme Ve İlgisizlik Mağduriyeti
09 Aralık 2024 12:16

Sahibinden.com'dan almak istediğim arabayı kaçırmamak için kendi arabamı Otobid'den açık artırmaya çıkarmaya karar verdim ve 8 Kasım için Armada AVM Otobid'den randevu aldım. Randevuya gittiğimde görevliler çok kibar ve ilgili davrandılar ancak araçta renkli kaplama olduğu için Merkez'e sormaları gerektiğini belirttiler. Sorgunun sonucu olumsuz olunca özür dileyerek değerlendirmeye alamayacaklarını söylediler ve ayrıca bu bilgi hiçbir yerde yok muydu, arayan temsilci size sormadı mı diye sordular. Hayır, böyle bir bilgi ne internet sitesinde ne WhatsApp'tan bana gönderilen bilgilendirmede vardı ne de temsilci bu bilgiyi sormadı. Yoldan gelmiştim; zorlukla arabamı tümden boşalttım ve yıkamacıya götürerek iç-dış yıkattım. Çok yorgun ve hasta olduğum halde bunları yaptığıma mı üzüleyim, pazar sabahı evime nispeten uzak bir yere korkunç bir trafikte gidip boşa zaman ve emek harcamama mı, yaşadığım büyük hayal kırıklığına mı? Yaşadıklarımı anlatmak için bugün Sahibinden.com Otobid Müşteri Hizmetlerini aradığımda beklediğim sadece bir özürdü ama o özür gelmedi. Müşteri Temsilcisi sizi mağdur etmişiz özür dileriz demek yerine gerekli yerlere ileteceğim diyerek telefonu kapattı. İnternet sitelerindeki ve WhatsApp mesajındaki yetersiz bilgilendirme ve Müşteri Temsilcisinin böyle önemli bir konuya değinmemesi beni maddi ve manevi olarak mağdur etti.

09 Aralık 2024 12:23 (Şikayetten 6 dakika sonra)

Dilek
Dilek
09 Aralık 2024 18:43

Şikayetimin yayınlanmasından çok kısa bir süre sonra arayarak özür dilediler ve mağduriyet yaşadığım konuyu değerlendireceklerini ve gerekli aksiyonu alacaklarını belirttiler. Ben de ppf ve folyo gibi kaplama olan araçların, diğer kurumsal aracılık şirketlerinin ekspertiz değerlendirilmesi yapılamayacak arabalar listesinde açıkça belirtildiğini, ancak Otobid' de bunun yer almaması sebebiyle başka mağduriyetlerin yaşanmaması için söz konusu listeye kesinlikle eklenmesi gerektiğini bir kez daha belirttim.

Sahibinden Otobid Gereksiz Zaman Ve Para Kaybı

09 Haziran 2024 20:57

14 Aralık 2024 17:24
Omar sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Otobid Arabanın Parasını Gönderemedi

22 Nisan 2024 17:54
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

Açık Artırma Fiyatı Şoku: Yanıltıcı Bilgi Ve Maddi Zarar

06 Şubat 2025 20:13
Dilek sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Açık Artırmada Hayal Kırıklığı!

27 Şubat 2025 11:45
Sahibinden Kategorileri