Sahibinden Güven Sorunu Ve Mağduriyet

14.01.24 tarihinde sahibinden.com uygulamasından kendisini A********* G**** olarak tanıtan 0 50*********88 numaralı kişi tarafından 26.000 TL mağdur edildim. Ev için kapora istedi ve ortadan kayboldu. Karakola şikayet ettim, yarın savcılığa da şikayet edeceğim. Sahibinden.com'un güvenliğinden endişe duyuyorum ve yaşadığım mağduriyetin giderilmesini talep ediyorum.

15 Ocak 2024 23:25

13.01.24 tarihinde sahibinden.com'da Mehmet g. Kullanıcı adıyla kiralık ev ilanı koyan ve kendini Abdulkadir Gümüş olarak tanıtan şahıs tarafından kapora olarak 26.000 TL dol*an*dır*ıl*dım. Olayı emniyete bildirdim bugün de savcılığa suç duyurusunda bulundum ve dün sahibinden.com yetkilileri beni arayıp bana siber bilgileri savcılıkla paylaşacaklarını söylediler ben de kendilerine ilan koyan kullanıcılar platforma üye olurken t. C. Kimlik numarası ile mi üye olunduğunu sorduğumda yetkili hanım "hayır sadece telefon numarası onayı ve mail yeterli üye olup ilan açmaları" dedi... Bu nasıl bir uygulama? Beni ve benim gibi bir sürü kişiyi dol*an*dı*ran bu telefon numarası onayıyla üye yaptığınız için başka hiçbir bilgisine ulaşamadığınız şahıs olaydan 2 gün sonra aynı numaradan 3 kez profil fotoğrafını ve ismini "Mazlum Ağa*s*l*an ve Zekeriya Şeker" olarak değiştirmiştir. Fotoğraflar ektedir. Ben emniyet ve savcılık şikayetlerimi yaptım. Sahibinden.comdan da şikayetçiyim, avukatımla ile de görüştüm rastgele insanları üye yapıp bu mağduriyetlere sebep olan bu uygulama benim zararımı tazmin etmezse hukuki tüm yollara başvuracağım. Dava açacağım her türlü hakkımı arayacağım.

Eki aç
14 Ocak 2024 22:14 (Şikayetten 1 saat sonra)

Beyza
Benzer Şikayeti Var
1 Şubat 2024 09:26

Merhabalar, bizim de başımıza böyle bir şey geldi başka biri tarafından kiralık ev kaporası vasıtasıyla kapora istendi ve mağdur olduk. Sürecin nasıl ilerlediğini ve sonuçlanırsa sonuçlarını paylaşır mısınız, bu olay başına gelmiş tüm insanlar için örnek olur?

Sahibinden.com Asılsız İlanlar

Sahibinden.com'da U*** E*** isimli kişi ev ilanı sebebiyle kapora isteyip paramı alarak beni mağdur etmiştir. Sahibinden...

Sahibinden.com Asılsız İlanlar
1 Destek1 Yorum

Sahibindencom Kiralık Daire Depozito D*l*nd*r*c*l*ğ*

Bugün ev kiralamak için sahibinden.com üzerinden a***g. Tarafından açılan ilana yazdık. Ev sahibinin 0505 *** 88 numaras...

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Numara Değişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Sahibinden NumaraDeğişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Muzaffer
Sahibinden Hesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

SahibindenHesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Cevat
Sahibinden Üzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

SahibindenÜzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Yağmur
Sahibinden Yüklenmiyor Hata Veriyor!

SahibindenYüklenmiyor Hata Veriyor!

Eren
Sahibinden 2002 Erorr Hatası!

Sahibinden 2002Erorr Hatası!

Öne ÇıkanKonular