09 Eylül 2024 22:36

Araba satıcıları kilometreyi düşük yazıp açıklama kısmına 'araç taksi çıkması, km orijinal değil' diyorlar. Ayrıca, temiz araç diye girilen ilanlara bakıyoruz, açıklama kısmında 'aracımız ağır hasar kayıtlı' diye yazıyorlar. Peki nasıl temiz oluyor? Bu araç oto yıkamayı mı kastediyorlar? Ya da 'aracımız sigorta şişirmesi ağır hasar kayıtlı' diyorlar. Ne sigortaymış deyip küfretmemek elde değil. Bir tanesi yazmış 'şaselerinde küçük işlem var, 4 parça değişen, komple boyalı'. Şasedeki küçük işlem dediği 12 cm içe girmiş; nasıl küçükse bilemiyoruz. Bir de utanmadan 'dosta gider' yazıyorlar. Full orijinal yazılan başlıklara bakıyorum, 2-3 parça bazıları komple boyalı araçlar.
sahibinden.com bu tür simsarlara ev sahipliği yaparak bizi mağdur ediyor. Bir tanesini örnek olarak attım, bunun gibi 10.000'lerce ilan var. Değişen vs. hiçbir şey yok.

10 Eylül 2024 08:41 (Şikayetten 10 saat sonra)

Sahibinden.com'da Araç İlanlarında Eksik Ve Yanıltıcı Bilgi Sorunu

22 Temmuz 2025 14:46
Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Araç Satışında Beklenmedik Fiyat Değişimi!

Bülent
19 Mart 2024 15:17
Mustafa sonuçtan memnun değil

12 Mayıs 2025 21:02

08 Kasım 2023 12:34
Sahibinden.com Güvenilirliğini Yitirdi
Sümeyye sonuçtan hiç memnun değil

Kopya İlanla Araç Alımında Maddi Kayıp Yaşadım

Sümeyye