Bülent sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Araç Satışında Beklenmedik Fiyat Değişimi!

19 Mart 2024 15:17

Bugün sahibinden.com iştiraki olan Otobid'e aracımı götürdüm. Tüm bilgileri girip ilk fiyat olarak 1.016.000 TL fiyat verdiler ve bugün için randevuya gittim. Defalarca sordum, bu fiyat değişir mi diye; eğer dediklerimin dışında bir şey çıkmaması durumunda üstünde olur, altında olmaz dediler. Açık arttırmada kurumsal şirketlere pazarlanacakmış. Ekspertize yaptılar, dediğimin dışında hiçbir şey çıkmadı; hatta 'Aracınız çok temizmiş.' demelerine rağmen 910.000 TL fiyat verdiler. Ayıp ya, vallahi ayıp. Vaktimize, emeğimize yazık. Akıl sağlığı yerinde olan kimse bu kadar farklı bir rakama aracını size niye versin?

20 Mart 2024 07:56 (Şikayetten 16 saat sonra)

21 Mart 2024 03:41

Neyi inceleyeceksiniz anlamadım ki bilmiyor musunuz yaptığınız ayıbı ne kadar ayıp etmişizimi inceleyeceksiniz bence bu adı hizmet dediğiniz aç gözlülük işini bırakın

21 Mart 2024 09:30

Merhaba, Kullanıcımıza şikayeti ile ilgili detaylı bilgi verilerek kullanıcımızın memnuniyeti sağlanmıştır. Saygılarımızla. sahibinden.com Destek Merkezi

Göksel sonuçtan çok memnun

Oto Bid Fiyatlandırma Yanıltmacası

Göksel
08 Şubat 2025 13:13
Hakan sonucu yetersiz buldu

Oto Bid Fiyat Farkı Mağduriyeti: 725.000 TL'den 680.000 TL'ye Düşen Teklif

18 Ekim 2024 04:24
Ercan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Otobid İhale Sürecinde Yaşanan Hayal Kırıklığı

26 Kasım 2024 21:13
Altan sonuçtan memnun değil

Sahibinden Araç Satışında Beklenen Fiyatla Gerçek Teklif Farkı

29 Şubat 2024 17:08
Serkan sonuçtan hiç memnun değil

Sahibinden Verilen Ön Teklifler Müşteri Çekmek Amaçlı, Gerçek Dışı Fiyatlar.

12 Eylül 2024 21:11
Sahibinden Kategorileri