İstikbal Koltuk Takımı Hakkında

İstikbal koltuk takımı aldım. Ödemeyi Akbank IBAN'ınıza yaptım, ancak ürünüm gelmedi. S***** B**** ve B**** E***** ile bağlantı kuruldu, fakat ne ürün geldi ne de para iadesi yapıldı. İletişimi kestiler ve dönüş yapmadılar. Gereğinin yapılmasını, bu konuda bilgi verilmesini ve paramın iadesini sağlamanızı ümit ediyorum. Biz size güvendiğimiz için alışveriş yapıyoruz.

14 Haziran 2024 17:00 (Şikayetten 1 saat sonra)

Fatma
Fatma
6 Ağustos 2024 13:26

Aynı ürün şimdi Face Marketplace Pazarcık ilanlı satışta yine foto bile aynı bir bakın isterseniz

Fatih

Sahibinden Param Güvende ile 25 bin TL'ye koltuk takımı sipariş ettim. 2 saat sonra beni arayan kişi, IBAN'ın açıklama k...

2 Destek3 Yorum

Sahibinden Para İademi Yapın

Abdullah

Sahibinden satılık koltuk takımı almak için IBAN'a 12.200 lira para yolladım. 11.04.2024 tarihinde ne koltuk takımı geld...

Sahibinden Para İademi Yapın

Tümünü Gör
Sahibinden Uygulamasına Giriş Yapamıyorum!

SahibindenUygulamasına Giriş Yapamıyorum!

Emin
Sahibinden Numara Değişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Sahibinden NumaraDeğişikliği Ve Doğrulama Kodu Hatası

Muzaffer
Sahibinden Hesabıma Giriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Sahibinden HesabımaGiriş Yapılmıyor Başka Bir Hesap Yöneltiliyor Bilgim Dışında!

Cevat
Sahibinden Üzerinden Parama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Sahibinden ÜzerindenParama El Koydular Dalga Geçiyorlar

Yağmur
Sahibinden Yüklenmiyor Hata Veriyor!

SahibindenYüklenmiyor Hata Veriyor!

Eren
Sahibinden 2002 Erorr Hatası!

Sahibinden 2002 ErorrHatası!

Öne ÇıkanKonular