Sağlık Bakanlığı Sürekli Engelli Kimlik Kartının Yenilenmesi İçin Heyete Girmekten Şikayetçiyim!

02 Ekim 2024 11:44

Daha önce t. C. Başbakanlık Özürlüler İdaresi Başkanlığı talebiyle 2001 yılında No:0014***3 ile s. K. R. Süresi: Sürekli 26.10.2005 tarihli Özürlüler İdaresi Başkanı v. Dr. *** *** beyin onayıyla elimde sürekli olan engelli kimlik kartını verdiler. 24 seneden bu yana kamuda engelli kadrosunda çalışmaktayım. 'Sürekli' olan engelli kimlik kartımın yenilenmesi için tekrar beni heyete sokmalarından şikayetçiyim. Zaten yasada raporda 'sürekli' yazıyorsa değiştirmeye gerek yok diyor. Mersin Şehir Hastanesi'nin engelli heyetinde 'Epilepsiye' Uzm. Dr. *** *** beyin verdiği oran: %20.

03 Ekim 2024 09:21

2001'de sadece epilepsiye verilen oran:% 40 ( Epilepsi+Anksiyete Bozukluğu+Hipertansiyon) En son verilen Engelli Raporun oranının eski engelli rapora göre incelenip yükseltilmesini istiyorum. En son verilen engelli rapor oranından da şikayetçiyim. 42 seneden beri epilepsi hastasıyım. Daha bugün sabaha karşı nöbet geçirdim.

Abdurrahman
Abdurrahman
03 Ekim 2024 08:43

Bir an önce cevap verilmesi için bekliyorum.

Sağlık Bakanlığı Engelli Raporu Alırken Yapılan Haksızlıklar

15 Haziran 2024 13:31