Sağlık Bakanlığı Sağlık Kurulu Raporumun Yüzdesi Düşürüldü

10 Aralık 2024 00:54

Sağlık Bakanlığı Sürekli Engelli Kimlik Kartının Yenilenmesi İçin Heyete Girmekten Şikayetçiyim!
Mehmet a*** epilepsi Hastayım bu sebeple 1989 Aralık Ayında Vatan borcumu ödemek için Askere gittim ancak nöbet geçirince Komutanlarım oğlum sen rahatsız niye geldin deyip beni Kayseri Askeri Hastanesine gönderdiler Hastane 18/01/1990 tarihli raporu gereği Askerliğe elverişli değildir diyerek geri gönderdi engelli olarak Alsancak Devlet Hastanesinden %55 engelli raporuyla engelli devlet memuru olarak çalıştım ancak önceki raporlarımı Alsancak arşivinde bulunamadı gerekçe 2025 sonrası bilgisayar sistemine yüklendi öncekiler imha edildi cevabını aldım yeniden yeni başvuru yaptım %45 raporum %15 e düşürüldü tedavisi olmayan hastalık olduğu için hastaneye gitmedim aile hekimlerimle ilaçlarımı kullandım Rahatsızlığım devam ediyor engelli kadrosunda devlet memuru olarak 28 yıl çalıştım emekli oldum toplu ulaşım kartımı yenilemek için yaptığım bu başvurumdaki raporun yüzdesinin düşmesi engelli haklarımı engel olması sebebiyle ilgililerin uyarılmasını raporun yenilenmesini arz ederim.

10 Aralık 2024 13:57

Yazıdaki "Gerekçe 2025 sonrası" ifadesi sehven yanlış yazılmış olup 2025 değil 2005 olacaktır

Bende de MS hastalığı var.

Bende aynı sıkıntı oldu yüzde 55'ten yüzde 37'ye düşürdüler aynı hastanede girdim oda.

Sağlık Bakanlığı Engelli Raporu Alırken Yapılan Haksızlıklar

15 Haziran 2024 13:31