Sağlık Bakanlığı Kayseri Tıp Fakültesine

21 Temmuz 2024 05:19

05.07.2024 tarihinde kadın doğumda rahim ameliyatı oldum. Ameliyattan önce de parasını ödemiştim. İki gün sonra taburcu edildim. Gecesinde ateşlendim, ertesi gün ateş ve ağrılarla hastaneye getirildim. Serviste yer olmadığı için özel servise yatırdılar ve bize, 'Sizin isteğiniz değil, yer olmadığı için ücret talep edilmeyecek' dediler ve beni 10 gün tedavi ettiler. Taburcu olurken 5. kat doğum servisinden çıkışımı yaptırdım. Yukarı para ödemeyeceksin dediler. Ben yine de yukarıdan ayrılırken sekreterliğe bildirdim. Böyle bir şey kabul edemeyiz, aşağı vezneye ödeme yapmadan çıkamazsın, hem de eşin buraya getirildiğinde imza atmış dediler. Eşime kağıt imzalatmışlar, burada yatmayı kabul ediyor musunuz diye. Vezneye parayı ödedik, bizi öyle gönderdiler. Ben bu haksız yere bizden alınan paranın geri ödenmesini istiyorum. Nereye de şikayet etmem gerekirse de edeceğim. Lütfen araştırılsın, bilginize.

21 Temmuz 2024 05:34

Kayseri tıp Fakültesi kadın doğum servisinde ipek hocanın özel hastası olarak rahimden ameliyat oldum taburcu olduğumun aksamı ateşlendim ertesi gün ateş ve ağrılarla hastaneye geldim yatışım yapıldı saatlerce bekletildim yer olmadığı için sizi hocam yukarı özel servise gönderiyor dediler ücret talep edilmeyecek denildi 10 gün orada tedavi edildim 5. Kat benim taburcu işlemlerini yaptı gönderdi ben yinede yukarıdan ayrılırken sekreterliğe bildirdim oradaki bayan asla kabul etmedi esinizde imza atmış bu ücreti almadan çıkışınız olmaz denildi ilk uukari bizi gönderdiklerinde eşime burda kalmayı kabul ediyor musunuz demişler oda evet değil mi imza almışlar aşağı servis sizin özel oda talebiniz olmadı biz gönderdik ücret yok deselerde yukarı sekreterlik ücreti ödemeden göndermedi

11 Eylül 2023 20:37
Sağlık Bakanlığı Yanlış Verilen Ameliyat Fiyatı