Sağlık Bakanlığı Karşıyaka Demirköprü Diş Hastanesi Şikayet

04 Eylül 2023 12:50

İzmir/Karşıyaka Demirköprü diş hastanesinden randevu aldım. 1. Gidişimde muayene oldum, 2. Muayenede dişimin çekileceğini söylediler. 2. Gittiğimde ise 3. Gittiğimde dişimin çekileceğini söylediler. Röntgen ve muayeneden sonra 04.09.2023 tarihinde (bugün) B****** A*** sert bir dil ile argo konuşmakla beraber, ben senin dişini çekmeyeceğim, senin dişin sağlam deyip gönderdi. 20 kil dişim ağrıyor, ortodonti tedavim bitti. Hem onları bozacak plak kullanmasam, hem de ağrı yapıyor, bariz ortada. N*** bey ilk doktor çekilecek dedi. B****** A*** dalga geçer gibi, bakayım bir daha dedi. Dalga geçer gibi, he evet yok senin çekilecek dişin deyip gönderdi ve bu adamın mağduru tek ben olduğuma inanmıyorum. Bir sürü kişiyi mağdur edip göndermiştir. Bu doktor B****** A***.

04 Eylül 2023 12:36

45 gündür İzmir Karşıyaka demir köprü Hastanesi ile uğraşıyorum 1 gittiğimde Nuri bey 2. Geldiğimde dişimin çekileceğini söyledi 2. Gittiğimde röntgen çekilip 3. Geldiğimde çekileceğini söyledi her şeye rağmen Nuri bey iyi bir doktor bir problem yok ancak Nuri beyin çekim için yönlendirdiği b*** A*** dalga geçer gibi kötü de bir gün geçirdi galiba senin dişini çekmicem ben diyerek beni gönderdi ağrı yapıyor dişlerimin düzenini bozacak dememe rağmen he bakayım deyip dalga geçerek he yokmuş, senin dişini çekmicem ben dedi. Bu adamdan tek ben mağdur olduğumu düşünmüyorum gerekli yerlere gerekli insanların bu kişi hakkında incelenmesini rica ediyorum doktor hükmü taşımıyor sizin hastanenizin adını kötülüyor. Psikolojisi bozuk akıl sağlığından şüphe ettiğim bir doktor.

15 Eylül 2023 21:44

Sağlık Bakanlığı 2 Aydır Dişime Dolgu Yaptıramadım