Sağlık Bakanlığı 2 Aydır Dişime Dolgu Yaptıramadım

03 Haziran 2024 15:36

Elazığ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezinde iki aydır dişimi yaptıramıyorum. Kanal tedavisi olacağını anlayan doktorlar, çeşitli bahanelerle tedaviyi yapmamak için ellerinden geleni yapıyorlar. Ç**** G******* K*** isimli doktor, röntgen çekildikten sonra kanal tedavisi gerektiğini söyledi ve ardından bu işlemden beni vazgeçirmek için elinden geleni yaptı. Bir ay boyunca ağrı yapabilir, başarısız olabilir, tekrar işlem gerekebilir, dişin çekilmek zorunda kalabilir diyerek beni korkuttu ve vazgeçirdi. Bir ay sonrasında, 03.06.2024 günü saat 14.00'te yine aynı hastaneden M******* Ş**** isimli doktora gittim. O da daha koltuğa oturup muayene etmeden, bir ay önceki röntgen filmini kontrol ettiğini ve o dişe kanal tedavisi gerektiğini söyledi. Ancak, bugün yetişmeyeceğini ve daha sonrasına tekrar randevu alıp gelmemi söyledi. Nedenini sorduğumuzda ise insanın yüzüne yüzüne sert bir şekilde konuşuyorlar. Doğru düzgün bir denetim olmadığı için her doktor kendi kafasına göre iş yapıyor. Bir aydır dişimi yaptıramadım ve mağdurum. Özele de gidemiyoruz; bir kanal tedavisi için 3000 TL para isteniyor. Yazık, ülkemin emek verilerek yapılan güzel hastaneleri bu tür sorunlar yüzünden kullanılamıyor. Bu iki doktordan da şikayetçiyim.

04 Temmuz 2024 01:50

Sağlık Bakanlığı Tepebaşı Diş Sağlığı Merkezi