Eda sonuçtan hiç memnun değil

Şafak Tıp Merkezi (Sultangazi) Estetik Operasyon Sonrası Yaşanan Sorunlar

01 Aralık 2023 21:31

Sultangazi Şafak Hastanesi'nde Dr. İ****** A******'e göz kapaklarımdaki fazla deriyi alması için ameliyat oldum. Ameliyat çıkışı bana biraz badem göz yaptım dedi, fakat badem göz yanlara doğru çekik olur. Benimki kaşa doğru çekik bir göz olmuştu ve bakışlarım bile tamamen değişmişti. İlk zamanlar dikişler ve ödem sebebiyle pek anlayamadım; fakat sonrasında çevrem ve ben göz şeklimin kötü anlamda değiştiğini fark ettik. Sadece fazla deriyi alacaktı, ancak göz şeklim değişti, izlerim kaldı. Sürekli kontrole gittim, düzelecek denildi ama düzelmedi. İzler geçmedi, bu da yetmezmiş gibi göz kapağımda yağ bezeleri çıktı. Revizyon denilerek ikinci ameliyatı oldum. Onun da izleri kaldı. İkinci ameliyattan sonra yağ bezesi alınan yerdeki dikişlerim açıldı, ancak asistan K****** Hanım bir şey olmaz dedi. Her defasında sabır göstermem söylendi, iyileşme süreci için 6 ay denildi, şu an 8 ay oldu. Hiçbir şey düzelmedi. Hatta yağ bezesi alınan yerde de iz kaldı, revizyon yaptık, düzelttik denilen diğer gözde de iz kaldı. Göz şeklimin değişmesini istememiştim, sadece fazla deri alınsın diye gittim. Şimdi göz şeklim mi daha çok üzülsün, yoksa ne kullanırsam kullanayım geçmeyen izlerime mi? Yanlış hastane ve yanlış doktor seçimi maalesef, ve bunun bir telafisi yok.

Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Özel Gazi Hastanesi (İzmir)  Göz Kapağı Ameliyatı Hüsranı!

11 Şubat 2024 13:44
Sultan sonuçtan hiç memnun değil

28 Mart 2025 12:20

12 Aralık 2024 02:37