Sabiha Gökçen Havalimanı Gün Hediyelik Eşya

29 Ağustos 2024 17:232.925

Trabzon Yolcusu
Kardeşim 09.08.2024 Sabiha Gökçen Havalimanı'nda uçağa binmek üzere evden çıktı.
Annemlerin evinin anahtarı yanında kalmış, orada bir yere bırak alalım dedim.
İç hatlar tarafındaki emanet firmasına anahtarı veriyor, 80 TL ücret ödüyor, bir de AKBİL kartı vermek istiyor. Ona da ayrıca 80 TL emanet ücreti istenince
Kartı veremiyor, benim adımı kaydettiriyor. Silivri'den Sabiha Gökçen Havalimanı'na yakın arkadaşıma WhatsApp'tan kimliğimin resmini gönderdim, benim adıma al lütfen dedim.
Hayır, burada yazan kişi bizzat gelecek deyip vermemişler. Havaalanına geldim.
Ertesi gün olduğu için 80 TL daha aldılar.
Ruhsatlı silah ya da valiz bırakmamıştım.
İkinci bir 80 TL için oraya kadar getirenleri denetleyen var mı?
Fiş istedim. Hediyelik eşya firması yazıyor.
Bu da ayrı bir absürt durumdu.
Özetle devletin resmi kurumu gibi tavırlar, eziyetler havaalanına yakışmıyor.

29 Ağustos 2024 17:01

Trabzon Yolcusu Kardeşim 09.08.20024 Sabiha Gökçen havalimanın da uçağa binmek üzere evden çıktı Annemlerin evinin anahtarı yanında kalmış, orada bir yere bırak alalım dedim, İç hatlar tarafında ki emanet firmasına anahtarı veriyor, 80 TL ücret ödüyor, bir de AKBİL kartı vermek istiyor ona da ayrıca 80 TL emanet ücreti istenince Kartı veremiyor, benim adımı kaydettiriyor, Silivri den Sabiha Gökçen havalimanına yakın arkadaşıma WhatsApp dan kimliğimin remini gönderdim benim adıma al lütfen dedim Hayır burda yazan kişi bizzat gelecek deyip vermemişler, Havaalanına geldim Ertesi gün olduğu için 80 TL daha aldılar Ruhsatlı silah ya da valiz bırakmamıştım, İkinci bir 80 TL için oraya kadar getirenleri denetleyen var mı Fiş istedim hediyelik eşya firması yazıyor Bu da ayrı bir absürt durumdu Özetle devletin resmi kurumu gibi Tavırlar eziyetler Havaalanına yakışmıyor

Sabiha Gökçen Havalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Sabiha GökçenHavalimanı Pendik Çamçeşme Mah. Bu Uçak Gürültülerinden Son Derece Rahatsız!

Ylmz
Sabiha Gökçen Havalimanı Mescit Ve Polis Memurunun Tavrı