Mecbure sonuçtan hiç memnun değil

S2000 Endüstriyel Mutfak S 2000 Mutfak Ve Sogutma Şikayeti

24 Ekim 2024 19:47

S2000 mutfak ve sogutma markasından 1 özel yapım 1 de hazır soğutucu dolap aldık dolapları sipariş verirken kaç kez tekrar edip deniz ürünleri için ona göre sonra sıkıntı çıkmasın tamam şu malzeme size olur sözde 1. Kalite kromdan yapıldı 2 sogutma farklı tarihler de geldi hazır olan soğutucu ilk hafta pas tuttu hem de öyle böyle değil sorumlu kişiyi ardık sorunu söyledik hemen bahanesini buldu hava rüzgar olduğu zaman havanın içinde gelen demir parçaları yapışıyormuş şok olduk 1. Kalite krom hayatta pas tutmaz birkaç hafta geçti inanılmaz pas arttı yine aradık gelin bakın pas dedik bu defa da yağ çözücü ile silmişlerse ondan olmuştur dedi.

O arada özel yapım olan soğutucumuz da gelmişti sezon sonunda geldiği için fişini prize bile takmadık kulan ma dık gidip dolaba baktığımda ine ucu kadar küçüklük de pas lekeleri olmuştu kullanmadığımız soğutucuda pas tut Muş kromdan yapmışsınız bizim bildiğimiz krom öyle kolay pas tutmaz dedik sözde sorumlu kişide üstüne basa basa şu kargom dan yapmışız dedi tahlile yollayın şu kromdan yapmamışsak dolapları iade alacağız ve biz aldır caz dediler kapağı sokup tahlile yolladık sonuç sorumlunun dediği kromdan kısa bir zaman geçti.

Soğutucu daha da pas dan battı küçük bir araştırma yaptık dan sonra baktık ki sözde sorumlu 316 kromdan yapmamış arayıp kendisine söylediğimiz de ise kendini haklı çıkarmaya çalıştı baktım dolaplar hurdaya gidecek. Sonra Instagram sayfalarına yazdım olanları anlattım kimle konuşmuş sanız adını verin dediler d** kr... Ozyonuna maruz kalmış dolaplar dedi mal bizimdir yollayın ya yenisi veririz ya da ücret iadesini yaparız dediler siz alın dediğimde ise alamazlarmış yollayın nakliye ücretini biz veriyoruz dediler biz ücretle bile nakliye bulamadık.

Yine görüşüp nakliye bulamıyoruz aldırın dediğimde özel nakliye pahalı dediğimde ise siz yollayın biz ödeyeceğiz bir nakliye bulduk yolladık birkaç gün sonra s 2000 fabrikasından bir usta bizi arayıp soğutucu daki pası sildik aldırabilirsiniz diyor öyle deyince kardeşimin ağzına ne geldiyse söyledi 20 bin tl nakliye ücreti verdik pası silmeleri için kardeşim gerekli konuşmayı yaptı dolap ücretlerini yatırdılar o parayla artık dolap alınmıyor oysa verdiğimiz 3500 evro 316 1. Kalite krom soğutucu dolap yapılırdı ama 304 kromdan yapıp yolladılar.

04 Ağustos 2024 11:28

Berke Teknik Servis Karabağlar İzmir Mağdur Etti

14 Eylül 2024 21:26
Nurettin sonuçtan hiç memnun değil

Baba Metal Endüstriyel Mutfak Ürünleri Ayıplı Mal

Nurettin
12 Ağustos 2024 16:25
Baba Metal Endüstriyel Mutfak Ürünleri Ayıplı Mal
Ece sonuçtan hiç memnun değil

03 Ağustos 2024 10:28