Berke Teknik Servis Karabağlar İzmir Mağdur Etti

14 Eylül 2024 21:26

Yapılan yorumlara güvenerek dolabımı tamir ettirmek için servisle iletişime geçtim sorunun kolay olduğunu söyleyip tam tamına 3 haftada sorun giderilmedi. Her geldiklerinde orasındandır burasındandır ağustos ayının sıcağında bizi dolapsız bıraktılar bu arada yaptıkları işin garantili olduğunu söyleyerek yapamazsak paranızı aynı gün iade edeceklerini söylediler.

Gel zaman git zaman dolabımı 3 hafta gibi bir uzun süreçte yapamadılar ve iade istedim çünkü yazın sıcağında dayanılacak gibi değil de ve kendimize yeni dolap aldık. En kısa sürede para iadesi yapılacağını ve takılan parçayı iade alacaklarını söylediler 4 haftaya giriyoruz yapamadıkları dolabın parasını iade etmediler bu arada lafa gelincede biz büyük bir firmayız sizden aldığımız 3 kuruş para bize koymaz gibi bir tavırla cevap verdiler.

1- 3 haftada dolabı tamir edemeyen siz. 2- sabırlı bekleye yazın sıcağında biz.
3- büyük firmasınız ya ödeme yarın çıkacak olmadı öğlen çıkacak 5 kadar yatacak diye oyalayan siz. 4- aradığımda da 90 gün bekleyen var işine gelmiyorsa git Tüketici Hakları'na şikayet et diyen yine sizin personeliniz.

Hamit sonuçtan hiç memnun değil

Suadiye Klima Kombi Servisi Sözünde Durmayan Kombici

26 Ocak 2024 10:45
Şule sonuçtan hiç memnun değil

12 Ekim 2024 19:05

14 Eylül 2023 08:27