Swell Hair Protez Saç Merkezi Protez Saç Mağduriyeti

28 Kasım 2023 12:12

Mağduriyetim giderilmedi ne uyuyabiliyorum, ne de rahatlıkla işe gidebiliyorum. İnternetten uzun araştırmalar sonucu swell hair Fatih şubesiyle ilk olarak 2300 TL lik kampanya için iletişime geçtim, istediğim renk ve ölçü olmadığı için 3350 TL lik ürün için randevu oluşturdum, İzmir’den geleceğimi söylememe, hatta WhatsApp tan saç bile beğenmeme rağmen, uygulama yerine bakım randevusu oluşturulmuş. Oraya gittiğimde ise 10 bin liralık ölçüsü kafama uymayan (bayağı büyük ölçüde) saç verildi (önden arkaya doğru takınca potluk yapıp katlanıyor), nasıl olduysa acemiliğime veriyorum aldım çıktım. Hiç memnun kalmadığım bu saçı, kullanabileceğim duruma getirmek için çok çabaladım. Boyasını yaptım, kestim ama olmadı, Klasik giyinmek zorunda olduğum işyerimde, şapka taktığım için 2 defa uyarı aldım. Telefonla görüştüğümde bana önerilen çözüm yeni saç alımında %25 indirim, zaten bu indirimi arada kampanya olarak yapıyorlarmış. Maddi ve manevi olarak mağdur edildim. Ödediğim tutarı çöpe attım bir yana, tamamen protezden ve kendimden soğudum.

01 Aralık 2023 13:07 (Şikayetten 3 gün sonra)
01 Aralık 2023 14:10

Merhaba, personeliniz neden ölçü almadan bana bayağı büyük gelen bir ürünü uyguladı. İzmir'e döndükten sonra fark ettim bunu. Hatanızı kabul ettiniz fakat çözüm olarak şu anda yapmış olduğunuz kampanyadan daha yüksek bir teklifte bulundunuz bun 2, defa ürün satmak denir çözüm değil.

Batıkan sonuçtan hiç memnun değil

Protez Saçta Sürekli Sorun Ve Hizmet Eksikliği

27 Mart 2025 17:19
Protez Saçta Sürekli Sorun Ve Hizmet Eksikliği
Gamze sonuçtan hiç memnun değil

Hizmet Kalitesi Ve Teslimat Sorunları

Gamze
16 Ocak 2025 05:04
Hizmet Kalitesi Ve Teslimat Sorunları

Luxfame Yanlış Ölçü Ve İlgisiz Müşteri Hizmeti!

Sinem
23 Mart 2025 11:55

08 Ocak 2024 11:29
Hair Life Protez Saç Hüsranı: Kalitesiz Ürün Ve Hizmet
Atilla sonuçtan hiç memnun değil

Protez Saç Kısa Sürede Döküldü, Firma Çözüm Yerine Suçladı

Atilla