Royale Online Balik Tutarken Ban Yedim

31 Mayıs 2024 01:051.723

Merhaba emeğimle ellerimle balik tutarken bağlantı kesildi yazısı geldi sonra giriş yapmaya çalışırken hesabiniz engellendi yazısı çıktı. Neye göre banlıyorsunuz acaba araştırdım algoritma demişsiniz neyin algoritması dir bu açıklayıcı olur musunuz?.

3 Haziran 2024 11:02 (Şikayetten 3 gün sonra)

Merhabalar, Düzenli olarak balık botlarını geliştirdiğimiz çeşitli algoritmalarla yasaklamaktayız. Bu yasaklama prosedürü anlık olarak içinde bulunduğunuz duruma göre gerçekleşen bir işlem değildir. Balık tutma verilerini, pozisyonları ve geriye dönük hareketlerinizi otomatik olarak inceleyip şüpheli tüm hesapları yasaklayan bir sisteme sahibiz. Eğer sonuca itiraz ediyorsanız destek talebi sistemimiz üzerinden bunu gerekçeleriyle destek personelimize iletebilirsiniz. Keyifli oyunlar dileriz.

Kaya
Benzer Şikayeti Var
31 Mayıs 2024 15:00

Aynısını yaşadım 1 kere yasaklamam kaldırıldı ve tekrar yasaklandı karakterim, hiçbir şekilde umurlarında değil verdiğimiz emeği çöpe atıyorlar.

Kiss Kiss Engellendiniz Neden Engelleniyorum

21 Haziran 2024 00:072.218

Engellendiniz diyor giriş yapamıyorum neden. Engellendim bu kaçıncı hesabım beni neden engelliyorsunuz lütfen he...

Uyarı Almama Rağmen Hesabımın Banlanmasına Anlam Veremiyorum

21 Nisan 2025 21:43535

Hesabım uyarı yememe rağmen ban yedi neden ban yediğini öğrenmek istiyorum, hesabımın geri açılmasını banımın kalkmasını...

Tümünü Gör
Kabasakal Royale Online Yang Satışı

Kabasakal RoyaleOnline Yang Satışı

Eyup
Royale Online Pazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale OnlinePazardaki Eşyaların Satıştan Sonra Hesapta Oyun Parası Hesaba Düşmedi

Royale Online Vallahi Bıktık

Royale OnlineVallahi Bıktık

Kerem
Royale Online Derhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Royale OnlineDerhal Sohbet Banımın Kaldırılmasını Rica Ediyorum Küfür Yok Neden?

Oktay
Royale Online Alttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Royale OnlineAlttaki Exp Halkası Dolduğunda Oyundan Atıyor!

Şahin