Gökhan sonuçtan hiç memnun değil

Royal Dog Club Kanlı İshalden Dolayı Köpek Ölümü

Royal Dog Club Kanlı İshalden Dolayı Köpek Ölümü
27 Mayıs 2023 13:14

1 Mayıs pazartesi günü Fransız bulldog cinsi 8 aylık köpeğimi temel itaat eğitimi için Royal Dog Club'a tüm aşıları yapılmış şekilde karnesi ve maması ile teslim ettim. Köpeğimi teslim ettikten sonra her hafta min 1 kere ziyaret ederek düzenli eğitimlere dahil oldum. En son 20 Mayıs cumartesi günü ziyaretine gittim ve bir saate yakın zaman geçirdim. Hiçbir sorunu yok ve enerjisi yerindeydi. Birlikte zaman geçirip eğitimi hakkında bilgi alıp antrenman yapıp ayrıldım. 24 Mayıs çarşamba günü öğleden sonra 14.00 civarında eğitim merkezinin sahibi beni arayarak köpeğimin kusma şikayetiyle veterinere götürüldüğünün bilgisini verdi. Hemen ben ve eşim köpeğimizin olduğu eğitim merkezi anlaşmalı veterinere gittik ve köpeğimizin parvovirüs pozitif olduğunu tedaviye başlandığının bilgisini aldık. Köpeğimizi yoğun bakımda olduğu için göremedik fakat veteriner hekim fotoğraflarını çekerek bize bilgi verdi. 25 Mayıs sabahı ise aynı veteriner hekim tarağından köpeğimizin ölüm haberini aldık. Hemen veteriner kliniğine gittik ve gerekli işlemleri tamamladık ve defin sürecini başlattık. Epikriz ve bilgi süreçlerimizin tamamlanması öğlen saatlerini buldu. Bu süreç boyunca ve tamamlandığı zaman dahi eğitim merkezinin sahibi tarağından bize hiçbir bilgi verilmedi. Akşam üzeri 17.00 civarında durum için aradığımızda ise köpeğimizin durumundan haberdar olmadığını söyleyerek konuyu geçiştirdi. 10 15 dakika sonra ise veterinerin yanında olduğunu ve haberi aldığını söyleyerek bizi aradı. Hiçbir hastalığı, yeme bozukluğu olmayan köpeğimi 1 Mayıs günü eğitim alması için teslim ettiğim yerden cenazesini alarak ayrıldım ve bu süreçte eğitim merkezi tarağından hiçbir bilgilendirme yapılmadı.
Ben köpeğimi kaybettim ama şu an o merkezde eğitim alan ya da satılmak üzere üretilen onlarca köpek tehdit altında bu köpeklerin sahiplerine ulaşmak ve bilinçlendirilmeleri için çağrı yapmak istiyorum.

Yorumlar (5)

Can

Gökhan bey bize ulaşır mısınız

Can

Merhabalar bize ulaşır mısınız lütfen

Konu nedir?

Gökhan

Nasıl iletişime geçebiliriz? Telefon numaranız varsa yazın ya da mail varsa verin iletişime geçelim.

Nesrin
Nesrin

Köpeğimde davranış bozuklukları olduğu için dün ben de bu yerle görüşmeye gittim çünkü çiş sorunu tasmaya yürümeme falan her şey var köpeğimde. Dün gittiğimde bana köpek burda kalacak dediler size o pis kokuyu anlatamam ve köpeklerden bir tanesi box içinde kapalıydı "bu köpek neden kapalı? " diye sorduğumda "etrafa çiş yapıyor dışarı yapmayı öğrenmesi lazım" dediler. Ben de evde kapatmayı bilirim önemli olan düzgün eğitim verilmesi. Şahsi fikrim asla bir yere köpeğinizi eğitime bırakmayın, ben farklı bir eğitmen buldum ve özel olarak ilgilenecek. Zaten köpeğin ne yaptığını göremedikten sonra ben ne bileyim eziyet edilmediğini, gerekirse evimde çitin içinde dursun çişi öğrenene kadar ama gözümün önünde olsun.

Puppy Pet House Hastalıklı Köpek Satışı

02 Ekim 2025 18:28
Puppy Pet House Hastalıklı Köpek Satışı

K9 Türk İlgisizliği!

Öteki̇
13 Ocak 2025 15:20

Karadeniz Hayvan Hastanesi Canın Kıymeti Yok!

10 Mart 2024 17:28
Karadeniz Hayvan Hastanesi Canın Kıymeti Yok!