Rıfat sonuçtan memnun değil

19 Temmuz 2024 16:23

Rossmann Üsküdar mağazasında solar bahçe aydınlatma aldım, içinden bir tane arızalı çıktı. 20 gün olduğu için iade etmediler. Garanti belgesi var, tamir için bıraktım, tutanak ile ürünü tamir etmediler. Paramı iade etmediler. 'Nereye gidersen git' dediler. Tüketici Mahkemesi'ne fatura, garanti belgesi ve teslim tutanağı ile şikayet oluşturdum.

19 Temmuz 2024 16:26 (Şikayetten 2 dakika sonra)
19 Temmuz 2024 16:37

Rossmann sattığı elektronik ürünlere garanti belgesi veriyor fakat servis hizmeti yok yasal olarak bulundurmak mecburiyetinde 20 gün içinde ürün arızalı olduğunu ispat ettim fatura garanti belgesi ile ürünü iade ettim tutanakla ne ürünü tamir ettiler ne paramı ne de arızalı ürünü bende Tüketici Mahkemesi'ne yönlendirdiler dolandırıldım ben artık paramı değil ürünümü istiyorum hayatımda ilk kez bu şekilde dolandırıldım

20 Temmuz 2024 09:12

Rossmann rdewent diye bir marka oluşturmuş uzakdoğu şthal ettikleri ürünleri bu marka adı ile satışa sunuyor garanti belgesi ile fakat yasal olarak yetkili servisi bulundurmak mecburiyetinde. Servisleri yok işin kolayını çözmüş ürün arızalı ise değiştirmiyor Tüketici Mahkemesi'ne yönlendiriyor 1 sene süreç sonra para iadesi kabul ediyor zaten bu enflasyon ortamında para pul oluyor resmen dolandırıcılık

22 Temmuz 2024 16:43

Merhaba Rıfat Bey, Bizimle paylaşmış olduğunuz telefon numarası ve e-posta adresinizden tarafınıza ulaşamadığımızı üzülerek belirtmek isteriz. Sürecinizi sizinle birlikte yürütebilmek için bizlere her zaman ulaşabilirsiniz. Anlayışınız için teşekkür ederiz. Saygılarımızla.

22 Temmuz 2024 17:15

Rossmann arızalı ürünü tamir edemedikleri İçin yenisinide veremiyor stoklarda yokmuş. Benim aldığım ürünlerin hepsini iade edersem paramı ödeyeceklermiş o zaman garanti belgesinin amacı ne? Yasal olarak servis bulundurmak mecburiyeti var, bana mahkemelerin uzun sürdüğünü söylüyorlar

22 Temmuz 2024 18:56

Rossmann Firması garantili sattığı ürünlerin garantisini yerine getirmiyor sizi mahkeme yoluna sevk ediyor mahkemeler uzun sürdüğü için zamandan kazanarak donra o günkü meblağ ödüyor müşteri Mağdur ediyor. Güvenilmez bir firma. Ben yandım siz yanmayın

23 Temmuz 2024 15:06

Rossmann satın aldığım arızalı ürünü parasını iade etmediği Gibi Tamir için bıraktığım ürünümü geri vermiyor ben bu yaşıma kadar bu kadar kötü bir firma İle karşılaşmadım

Cumhur
21 Temmuz 2024 21:47

Melike
06 Mart 2025 00:33
Tutarsız İade Politikası Ve İletişim Sorunları
Merve sonuçtan hiç memnun değil

06 Ocak 2025 13:45
Çifte Çekim Ve İade Sürecinde Yetersiz Müşteri Hizmeti