Rossclean Dikey Ütü Hayal Kırıklığı Yarattı!

10 Temmuz 2024 11:06

Hepsiburada isimli siteye Premium üye olduğum için açıkçası Hepsiburada sitesine güvendiğimden dolayı rossclean marka iki adet dikey ütü aldım. Biri bana biri arkadaşıma. Arkadaşıma aldığım üründe sıkıntı yok. Bana aldığım üründe arıza çıktı, ürünü kullanırken sigorta şalteri attı ve priz yandı. Üstelik ürün sadece iki defa kullandım. Ürünü seyahat için aldığımdan dolayı yaklaşık olarak aldıktan 3 - 4 ay sonra ilk defa kullandım. Olabilir elektronik üründür, üretim hatasıdır belki dedik. Sadece iki defa kullanmama rağmen ürünü garanti kapsamında Vintek firmasına tamire gönderdik. Ürün yerine kullanılmış başka bir ürün geldi. Bu kanıya nasıl vardığımı da anlatayım. Benim dikey ütümün şu haznesi beyazdı fakat bana gönderilen yeşildi ve benim ürünün hiçbir yerinde çizik yoktu ve tertemizdi fakat bana gönderilen üründe çizikler vardı ve sararmış, kirli bir üründü. Firmanın büyüklüğü satış sonrası tüketiciye gösterdiği önem ile anlaşılır. Ne Rossclean firması ne de garanti kapsamında tamire gönderdiğimiz Vintek firması gerekli özeni göstermedi. Ürünle ilgili Tüketici Hakem Heyeti'ne başvuru yapacağım ve ücret iadesi talep edeceğim. Bir daha bedava dahi verseler Rossclean marka ürün almayacağım. Satın aldığım elektronik ürünlerin garanti firması Vintek Elektronik olursa da direkt aldığım ürünü iade edeceğim. Bu da bana acı bir tecrübe oldu.

Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Ross Clean Ütü

31 Ekim 2023 15:03
Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
21 Eylül 2023 16:18
Rossclean Elite Markasının Ciddiyetsizliği
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Philips Kazanlı Ütüde Bitmeyen Sorunlar Ve Fiyasko Servis Deneyimi

26 Mayıs 2025 17:36
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Özge
04 Kasım 2024 13:25
Oğuzhan sonuçtan hiç memnun değil

Oğuzhan
07 Kasım 2024 17:17