Durmuş sonuçtan hiç memnun değil

Durmuş
21 Eylül 2023 16:18

12/09/2023'de N11 de vermiş olduğum 206755247510 siparişimdeki Rossclean Elite dikey buharlı ütünün kutusunu açtığımda ütünün alelade poşetlendiğini ve su haznesi bölümünün alt kısmında ve buhar çıkış yerinde çeşitli kirler gördüm.

Ayrıca ütünün alt su haznesi hafif gevşek şekilde olduğunu cihaza tam oturmadığını fark ettim. Bu yüzden bahse konu ütüyü iade ederek aynı firmadan aynı ürünün farklı rengini sipariş ettim. Ancak bugün tarafıma kargo bilgilendirmesi gelmiş ve satıcı ürünün benim tarafımdan kullanılmış olduğunu beyanla ''Hepsijet Lojistik depodan gönderilmektedir. Kullanılmış olması imkansız. Ürün arızalı değil. Kullanılmış yeniden satışa konulamaz iade kabul edemeyiz'' şeklinde çirkin bir dille, adeta tarafıma iftira atar nitelikte bir cevap yazmıştır.

1- Anlattığım durumda satıcıdan tarafıma gönderilen başkası tarafından kullanıldığını düşündüğüm bu ütüyü kargodan teslim almayacağımı ve söz konusu ürünün bedelinin tarafıma iadesini isterim.

2-Bahse konu satıcının bu tavrı yüzünden aynı satıcıdan 202344787518 sipariş kodu ile aldığım ve sadece denemek için poşetini çıkarttığım ikinci ürünü de iade etmek istiyorum. Yaklaşık 10 yıldır internet alışverişi yaparım ancak bu tarz bir dile veya iftiraya maruz kalmadım, böyle bir ciddiyetsizlikte görmedim. Ürünün fotoğraflarını da yüklüyorum bu şikayet ile birlikte tüm sosyal medya mecralarında ve Tüketici Hakem Heyeti vasıtası ile bahse konu durumu yayıp haklarımı arayacağım.

Hasan
Hasan

Almayıp iade etmekle çok doğru karar vermişsiniz. Ben alıp 3-4kez kullandıktan sonra tetik kısmından su kaçırmaya başladı. Aşırı ısınma nedeniyle tutulmaz duruma gelen ütü için anlaşmalı servisleri 550 lira ücret istedi. Kullanım nedeniyle kırılması mümkün olmayan içeride bulunan kırık için kullanım hatası denilerek ross Clean sorumluluk almadı. Ben çok pişmanım bu markadan alışveriş yaptığım için.

Bircan sonuçtan hiç memnun değil

12 Kasım 2023 12:44
Tolga sonuçtan hiç memnun değil

Karaca Züccaciye Yeni Alınan Ütüde Su Haznesi Sorunu Ve İade Engeli

02 Eylül 2025 18:41