Rönesans Veteriner Veteriner Kliniğinde Satılan Ürünlerin Tazeliği Konusunda Yaşanan Mağduriyet

06 Ocak 2024 16:25

Rönesans Veteriner Kliniği'ne dış parazit aşısı almak için gittim. Orada bulunan kişinin ısrarla önerisi üzerine, hem dış hem iç parazite etkili olduğunu savunduğu ve evde kendimiz uygulayabileceğimiz, daha pahalı olan bir aşıyı satın aldım. Beyefendinin bütün talimatlarına uyarak evde detaylı bir dezenfektan temizliği yaptım, hatta halıları bile yıkattım; ancak kedilerimin pire sorunu çözülmedi. Telefonda durumu bildirdim ve ürünün tarihi geçmiş olabileceğini, işe yaramadığını ilettim. 'Gelin klasik olandan yapalım' dediler. Uzun bir yol giderek kedilerimizi götürdük. Ancak bu sefer hem kişi başı 900 TL muayene hem de ilaç ücreti talep ettiler. Bu ödemeyi yapmak istemediğimizi ve ilacın tarihi geçmiş olma ihtimalinin çok yüksek olduğunu telefonla konuştuğumuzu anlattık. 'Neden bizi buraya kadar getirttiniz?' diye sorduğumuzda ise, sağduyulu bir şekilde 'Beni hatırlamıyorum, asla yardımcı olmayacağız' yanıtını aldık. Daha önce de tarihi geçmiş ürün satan bu veteriner kliniğinin acilen denetlenmesi gerektiğini düşünüyorum.

Pınar sonuçtan hiç memnun değil

08 Temmuz 2024 00:34
Sedanur sonuçtan hiç memnun değil

Animal Love Veteriner Kliniği (Ankara) Ovacık Animal Love Çalışan Saygısızlığı Ve Şişirilmiş Fiyatlar

19 Temmuz 2024 16:24

16 Kasım 2023 14:12
Düzce Veteriner Tip Merkezi Veterinerlik Hizmetinde Fiyasko
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

Vet34 Veteriner Kliniği Pişman Etti

08 Şubat 2024 12:13
Selen sonuçtan hiç memnun değil

Öncü Veteriner Çorlunun Fahiş Fiyat Uygulaması

11 Temmuz 2023 12:02