Mustafa sonuçtan çok memnun

Romatem Rapor Mağduruyum. 06.09.2023

07 Eylül 2023 15:39
Mustafa'nın Teşekkür Mesajı
“Kısa sürede dönüşleri için ilgi ve alakalarına Teşekkürler”

Bursa Romatem rapor mağduruyum 06.09.2023 tarihinde Bel fıtığım dan dolayı sol bacağımda çekme ve ağrı nedeniyle tedavi oldum. Fizik tedavi yazıldı sağlık sigortam karşılayıp karşılamadığı sorgusu nedeniyle bir gün içinde dönüş yapılacak dendi ne rapor verildi. Hastaneden gönderildim. 24 saat geçti. Dönüş olmadı tekrar gittim sigortada beklediği söylendi. Dosyanın sigorta ile görüştüm acil olduğunu söyledim ağrılarım var ve rahatsız olduğumu 48 saat sürebilir dendi Romatem den doktorla görüşüp bu süre için rapor almak istedim. Sekreter genç bayana ilettim fakat beni doktorla görüştürmedi rapor konusunda kendisinin söylediğinden farklı bir şey olamayacağını sigorta onay gelmeden rapor yazılmayacağını söyleyince 2 gün geçti ise gidemedim daha ne kadar bekleyeceğim belli olmadığı için rapor verecek verilmeyecek kararını doktor değil de sekreter verdiği için tedaviyi iptalini istedim. Başka hastaneye gitmek için terk ettim kurumu bu nasıl bir şey hastasın ağrın var tedavi için gidiyorsun sigorta onay vermedi diye rapor verilmiyor. Bunun kararını da bir sekreter veriyor. Doktor bile değil... Sagliginiz sekreterin elinde yani

07 Eylül 2023 17:23 (Şikayetten 1 saat sonra)
07 Eylül 2023 17:23
07 Eylül 2023 17:48

Kısa sürede dönüşleri için ilgi ve alakalarına Teşekkürler

Muhammed
25 Kasım 2023 18:07