Roche Coaguchek İnr Stribi Bulunamıyor!

06 Mayıs 2024 11:11

Roche coaguchek XS cihazımız için striplerin bulunamaması hakkında bilgi alamıyoruz. Cihazı satın aldık ancak stripleri temin edemiyoruz. Eğer tekrar piyasaya sürülmeyecek ise, aldığımız ürünlere yaptığımız yatırımın karşılanmasını talep ediyoruz. Bu durum kabul edilemez.

07 Mayıs 2024 10:12 (Şikayetten 23 saat sonra)

Merhaba, İlgili ekiplerimizin sizinle iletişime geçebilmesi adına mail veya telefon bilgilerinizi paylaşmanızı rica ederiz. Saygılarımızla, Roche Diagnostik Türkiye

07 Mayıs 2024 18:21

İletişim bilgilerimi nereden ileteceğim, bu platformda herkese açık bir şekilde mi?

09 Mayıs 2024 09:02

Merhaba Bizimle bilgilerinizi paylaşabilirsiniz. Saygılarımızla, Roche Diagnostik Türkiye

Ercan sonuçtan çok memnun

Ercan
30 Nisan 2024 20:37
"Kısa zamanda yapılan bilgilendirme için teşekkür ediyorum işlerinizde sonsuz başarılar diliyorum"
İsmail sonuçtan memnun

İsmail
04 Mayıs 2024 00:48
"Bilgilendirme için teşekkürler. Inr striplerinin Türkiye stoklarına girdiği bilgisi sevindirici."

Roche Coaguchek XS Cihazında Sürekli Error 5 Hatası Ve Ölçüm Yapamama Sorunu

Kayhan
28 Kasım 2025 00:20
roche-coaguchek-xs-cihazinda-surekli-error-5-hatasi-ve-olcum-yapamama-sorunu-4.jpg
roche-coaguchek-xs-cihazinda-surekli-error-5-hatasi-ve-olcum-yapamama-sorunu-3.jpg
roche-coaguchek-xs-cihazinda-surekli-error-5-hatasi-ve-olcum-yapamama-sorunu-2.jpg
Nazan sonuçtan hiç memnun değil

Roche Diagnostics Coaguchek XS System Yanlış Ölçüm Şikayeti

Nazan