Roblox'un Kapanması Ve Yanlış Anlaşılmalar

Gökdeniz
09 Kasım 2024 23:35

Roblox, 7 Ağustos'ta kapandı ve Robux'larımız iade edilmedi. Oyun açılmazsa tüm oyunlarımı elimden almış olursunuz. Tek oyunum var, o da Roblox. Ben Roblox'un açılmasını destekleyen biriyim. Roblox'da kötü içerikler var ama ebeveyn kontrolü de mevcut. Bazı kişiler bunu bilmiyor ve Roblox'un kapatılmasına neden oldu. Oyunlarda emeğimiz var, koskoca yıllık oyun daha yeni mi fark ediliyor? Bu da anlama sıkıntısı. Roblox tamamen masum, asıl sorun ebeveynlerde. Beni yanlış anlamayın, hiçbir oyuna göz attınız mı? Oradan bir yerlere bakmadıysanız hata sizdedir. Brookhaven de tamamen suçsuzdur, asıl suç oyuncularda. Biraz olsa da Brookhaven, korkutucu şeyleri yasaklamıyor. Onun suçu oyuncularda; bunu yayıp sosyal medyada sonra girip adamlar onu korkutuyor. Korkutan oyuncu oyuncu değildir ve Roblox'da küfür yasak, banlama ve bildirme yeri var. Bunu bilmeyenler de Roblox'un kapatılmasına sebep oluyor. Roblox 3 aydır kapalı, artık oyunun açılmasını istiyoruz.

09 Kasım 2024 23:35

Roblox Ve Discord dan ne istiyorsunuz Robloxda kanlı şeyler var peki çocuklara izlet diğiniz kanlı diziler ne olacak bunu cevaplayamaz sınız Roblox bir oyun adamı bıçaklıyor peki kendini bıçaklayacak kadar kötü zeka değil bunu yapamazlar kendilerine bıçak sokamaz lar bu da bir yanlış

Abdullah
08 Mart 2024 18:36