RKS Motor RKS R 250 Konjektör Arızası

RKS Motor RKS R 250 Konjektör Arızası
İbrahim
26 Mayıs 2024 23:03

26 Ocak 2024 te Bursa sevtaş RKS bayisinden almış olduğum RKS r250 model motorum 24 Nisan 2024 tarihinde seyir halinde iken akü şarj lambası yandı. Motosikleti Bursa sevtaş yetkili servisine götürdüm inceleme sonucunda konjektör (şarj diyotu) arızalı olduğunu söylediler. Parçanın sipariş geçileceğini değişim olacağını söylediler ve sipariş verildi. Fakat 1 ay geçmesine rağmen hala stoklarda veya fabrikasında ürünün olmadığını söylüyorlar. Küba müşteri hizmetleri ile iletişime geçtim onlarda yedek parçaların deniz yolu ile geleceğini stoklara düşmesini beklediklerini söylüyorlar. Bu benim adıma çok can sıkıcı bir durum olmaya başladı. Ben bu konuyor bu hafta içi Tüketici Hakem Heyeti'ne taşımayı düşünüyorum. Sizlerin ilgisizliği yüzünden o kadar para verip aldığım motosikletinin arızalanması ve yedek parça temin edememeniz artık mahkeme yolu ile bir sonuç arayacağım bilginize

profile profile profile

Talip

Selamın aleyküm arkadaşlar benim akum 12w gösteriyor yanıp yanıp sönüyor buna nasıl bir çözüm gerekiyor

Mahsum
Mahsum

Ne yaptın buldun mu parçayı usta

Ölüm
Ölüm

Bir şey yapmana gerek yok kardeşim o dediğin durum bende de oluyordu uzunları sabit açık bırak o sorun ortadan kalkıyor akü fazla yüklemeden kaynaklı olduğunu tahmin ederek çözdüm ben bu durumu şu an 2 aydır öyle bir sıkıntım yok

Talip

Uzunları yaktirsak sorun cözulmuki kardeşim

Hakan sonucu yetersiz buldu

RKS Motor Yedek Parça Temini Ve Muhatap Bulamama