RKS Motor RKS Markasi Müşteri Memnuniyeti Sıfır Servis Sıfır

RKS Motor RKS Markasi Müşteri Memnuniyeti Sıfır Servis Sıfır
09 Nisan 2024 23:51

2022 yılının 5. ayında RKS Bolero 50cc motor satın aldım. İlk 3 ay iyi çalıştı, ancak sonrasında 2 gün kullanılmayınca çalışmıyor. Servise götürdüm, motorun soğukken çalışmayabileceğini ifade ettiler. Bakımlarını yaptırdım, ikinci bakımda kayışın değiştiğini söylediler. Servis, orijinal olmayan ve Çin malı kayış kullandıklarını belirtiyor. Marşa basmaktan akü tükendi, ayakla çalıştırmak istediğimde ise daha bir dakika dolmadan, ayak çalıştırma kısmı basmadı ve dişli attı. Servis yine Çin malı olduğunu söyledi. Bayramdan sonra bakacaklarını söylediler. Gösterge panelinde sadece yakıt gösterge bilgisi var. Artık yoruldum, satış sonrası servis ve müşteri hizmetleri yetersiz. Az bir para ile alınmıyor, insanlar zor şartlarda para kazanıyor. Parayı tüketici haklarıyla görüşeceğim. Bakım yaptırıyorum, ancak boş yere para ödüyorum. Fazlasıyla ödeme yapmama rağmen icraat yok, ancak para istendiğinde işlem yapıyorlar. Garantinin neye yaradığını anlamıyorum, başka yerde yaptırmayın, garantinin kapsamına girmez diyorlar.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
11 Eylül 01:09

RKS Reale 125: Akü Problemi Ve Yetersiz Müşteri Hizmetleri

Aykut
05 Şubat 21:12
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
29 Ağustos 2023 17:47

Easy Pro 50 Stop Etme Sorunu Ve Yedek Parça Tedarik Sorunu

Ali
29 Ağustos 2023 17:55
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Grace 202 Bitmeyen Motor Arızaları!

04 Ocak 2024 15:51