Himmet sonuçtan hiç memnun değil

03 Temmuz 2024 13:49

28/11/2022 de sıfır olarak aldığım RKS siesta 50 model motosikletim aldığım günden bu yana problem yaratmaktadır. Sırasıyla problemler; 1- karbüratörün civataları sıkılmadığı için yolda kalmam (200 km'de), 2- ön direksiyon civatalarının komple gevşek olması nedeniyle kornanın kırılması (yolda giderken çıkma durumuna gelmiş).

(para vererek serviste yaptırdım), 3- 1 yıl sonunda akünün bitmesi, 4- motor bölümünde rulmanın dağılması (para vererek serviste yaptırdım), 5- elektrik tesisatının yanıp yolda kalmam (garanti kapsamına girmeyen arıza), 6- yolda giderken motorun stop etmesi halen devam eden arıza. Şu anda elektrik tesisatı arızası ile ilgili serviste motorum beklemektedir.

Elektrik için başka bir yerde problem çözülüp servise gelecekmiş motorum. Sonrasında motor testi yapılacakmış. Garanti kapsamına girmediği için ücreti talep ediliyor. Aldığım günden bu yana arızalar sürekli nüksetti. Kalıcı bir çözüm bulunamadı. Durumu belirtmeme rağmen çözüm de sunulmayan bir marka.

Motorum şu anda 1500 km'de, sadece şehir içi günlük işe gidip gelmek için kullanıyorum. 1500 km'de bu arızaları yapan motor sonrasında neler yapar siz düşünün.

Öznur sonuçtan hiç memnun değil

Öznur
11 Eylül 01:09
Sıfır Motorum Sürekli Arıza Veriyor, Mağduriyetim Giderilmiyor
Mustafa sonuçtan hiç memnun değil

RKS Motor Grace 202 Bitmeyen Motor Arızaları!

04 Ocak 2024 15:51

RKS R250 Sürekli Arıza Çıkarıyor, Konforsuz Ve Güven Vermiyor

Güllü
21 Ekim 16:39
rks-r250-surekli-ariza-cikariyor-konforsuz-ve-guven-vermiyor-1.jpg

Ömer
02 Eylül 2023 20:35
RKS Motor RKS Parça Sorunu Ve Arıza Çözümü Yok
Ali sonuçtan hiç memnun değil

Ali
29 Ağustos 2023 17:47