RKS Elektrikli Bisiklet Ürünün Arkasında Durmuyor

30 Kasım 2023 20:58

Edip
Edip

Bende aynı sorunu yaşıyorum servis arızayı tespit edemiyor 5 aydır aldım RKS elektrikli motor 3 aydır serviste bekletiliyor hurda oldu motor

Cemal
Cemal

Arkadaşım sen tembellik yapıyorsun başka servise gitmiyorsun ondan sonra bütün servisleri kötülüyorsun benim RKS bisiklet aldım servis Ataşehir'de on numara beş yıldız da bir adam her türlü şeyimde de ilgileniyor sana tavsiye ederim eğer İstanbul'daysan orayı bir değerlendir bir zahmet başka bir servise götür arkadaşım bir servise kızıp da bütün servisleri kötüleme

Adam tüm servisleri kötülemiyor, birçok kişi bu problemlerle karşılaşıyor. Bu ürünleri bir servisten başka servise getirmek için kamyonet tutmak gerekiyor. Halbuki 10 bin liralık bulaşık makinesi için bile servisler eve geliyor, aynı şekilde RKS nin de bu duruma bir çözüm bulması gerekir.

RKS Elektrikli Bisiklet Gövdesi Kırıldı!

Muhammed
19 Şubat 15:18
RKS Elektrikli Bisiklet Gövdesi Kırıldı!
Abdullah sonuçtan hiç memnun değil

RKS Elektrikli Bisiklet Ekranı İçin Uzun Gecikme Ve İletişimsizlik

Abdullah
14 Şubat 15:17
Burak sonuçtan hiç memnun değil

Satın Aldığım Elektrikli Bisiklet Sürekli Arızalanıyor, Servis Çözüm Sunmuyor

14 Temmuz 2025 10:33
satin-aldigim-elektrikli-bisiklet-surekli-arizalaniyor-servis-cozum-sunmuyor-4.pdf
satin-aldigim-elektrikli-bisiklet-surekli-arizalaniyor-servis-cozum-sunmuyor-2.pdf
satin-aldigim-elektrikli-bisiklet-surekli-arizalaniyor-servis-cozum-sunmuyor-1.pdf