10 Haziran 2024 17:45

Başta beni harika karşıladılar, dinlediler. Saçlarıma ışıltı istedim, 8 bin TL'ye anlaştık toplam işlemler için. 10 saat sürdü, müthiş emek verdiler. Harika güler yüzlüydüler, çok sevdim tüm ekibi. Saçım bittiğinde saat 9'du, çok beğendim oradayken. Bu hep olur bilirsiniz, eve gidince ve sabah olduğunda sonuç beni aşırı mutsuz etti. Mesaj attım, turuncu yansımaları düzeltmek için gelmemi söylediler. Bunun üzerine gittim. O sırada kaşlarımı aldırıyordum, R*** D**** yanıma geldi. Gülümseyerek, 'Saçlarım istediğim fotoğraftaki gibi mi sizce?' dedim. Bu sırada kaş işlemim devam etti. Kendisi bitince geldiğinde yüzü asıktı. İnanın, sadece emeği kırmamak için 'Saçlarımdan genel olarak memnunum, içime sinmeyen şeyler var, düzeltelim' dedim. 'Düzeltelim ama neyinden memnun değilsin, o fotoğraf FaceApp, turunculuk yok' dediler. Tabi, istediğim düzeltmeleri de yapabileceklerini eklediler ama bana karşı müthiş tavırlı ve yüzü asıktı. Bunun üzerine, 'Bir şey yapmanıza gerek yok, teşekkür ederim' dedim ve ayrıldım. Kasada beni durdurdu, 'Sen bana müşterilerim varken bu fotoğraftakiyle aynı mı diye gelirsen ben de böyle yaparım. Biz sen ne istediysen yaptık' minvalinde konuştu. Ben ve arkadaşım kendimizi anlatmaya çalıştıkça yükseldi. Kasada duran kız sürekli beni uyardığı için ve gerildiğim için 'Lütfen beni uyarıp durmayın' dedim. Bana daha çok yükselip sonunda 'Dükkanımdan çık' şeklinde kovuldum. Orada da tek söylediğim, 'Negatif geri dönüşe karşı tavrınız hiç profesyonel değil' idi. Şu anda da aynı yorumu yapıyorum. Saçlarımı ilk yapıldığında çok beğendim, beyaz ışıklar ve gece yüzünden turunculuklar belli olmuyordu çünkü. Herkesi çok sevip harika yorumlar yaptım. Memnuniyetsizlik karşısında aynı özveriyi görememek, saçlarımın berbatlığından daha çok üzdü. Saçlarımı sizin takdirinize bırakıyorum. Son fotoğrafta benim talebim.

Aylin sonuçtan hiç memnun değil

Fours Hair Design Studio Hayal Kırıklığına Uğrattı

14 Temmuz 2025 11:14

12 Mart 2024 15:14

08 Temmuz 2025 11:30
the-hair-dotta-kotu-davranis-ve-sacta-geri-donulmez-zarar-2.jpg
Cansel sonuçtan hiç memnun değil

Yakup Özsoy Kuaför Salonu Yanıltıcı Fiyat Ve İlgisiz Hizmetle Hayal Kırıklığı Yaşadım

30 Nisan 2025 00:27

Filiz Yıldız Aktaş Kuaför Asla Gidilmez Bir Yer