Merve sonuçtan hiç memnun değil

Rixos Hotels Misafirleri Park Belek'in Umurumda Değil

19 Haziran 2024 21:04

Personelinin yaptığı ayrımcılığa ve terbiyesizliğe kayıtsız kalıp müşterisinin arkasında duramayan bir otel. Fazla söze gerek yok. Kuru bikini üstü, önü kapalı kimono ile beni ana restorana almayan ama arkamdan içindeki bikinisi görülen ipli tunik elbiseli kişilerin içeri alındığı gösterilip neden herkes için aynı uygulama yapılmadığı sorulduğunda saygısızca ses yükseltmeye çalışan saygısız personelleri olan bir otel!

Misafirinin yemek yemeden keyfini kaçırdıktan sonra 'sen yine ana restorana gel ye, başka restoranda seni ağırlayamam' diyen kalitesiz bir yönetimin eline bırakılmış otel! Yıl içerisinde en az 5 otel konaklaması yapan biri olarak ilk defa ben ve ailem böylesine bir sorumsuzluk ve çözümsüzlük yaşadık.

Keyif alalım diye geçen sene de geldiğimiz ve övdüğümden mütevellit arkadaşlarımızı da getirdiğimiz bu otel bizi yüzüstü bıraktı. Şark zihniyetinden uzaklaşamamış, gelişim için çaba göstermeyen otelde bir daha asla konaklamam.

24 Haziran 2024 13:40

Odaya çocuğum işin hamburger gönderip bizim aç kalışımıza umursamaz davrandıklarından nerede yemek yiyebileceğimizi sorduk. Üzgünüz alakart ayarlayamayız dediler. Ki hakkımız olmasına rağmen... Her şey dahil konseptli otelden çıkıp Belek merkezde eşimle birlikte yemek yedik. Çıkarken bu durumun kendilerine zerre rahatsızlık vermediğini de tekrar yaptığımız konuşmada çok net anladık. Ertesi gün müdür görüşmek istiyormuş dendi, kendisiyle yaptığınız görüşmede yalan söylüyormuşuz gibi bir yaklaşımla "biz bir görüntülere bakalım" dedi. Sonrasında alt ekibinden birini aratarak, evet siz haklıymışsınız özür dileriz dediler. Bu kadar. 6 günün 3 gününü kötü geçirmemize sebep olmamışcasına, haksızlığa uğrayışımıza ek yalancı muamelesini eklediler. Hiçbir otel, rest vs hizmet sunan bana, bize ve arkadaşlarıma kendimizi bu kadar kötü hissettirmedi. Çocuğum ve arkadaşlarımızın çocuğu olaya direkt maruz kalmamış olsa ve onları daha kötü yapacağını düşünmesem 3. Günden 1 dakika kalmazdım. Otel hem yanlış ve ayrımcı bir uygulama yaptı hem de müşterisinin arkasında duramadı, çözüm dahi sunamadı. Yapılan hataya hata eklemek suretiyle her gün silsile halinde moral bozukluğu yarattı. Ayrımcı tutumun içine şunu da ekleyebiliriz ; ilk gün masa birleştirmek istediğimizde birleştirilmiyor dendi ve 2. Gün yabancı olan başkalarına birleştirirken sorguladığımızda "AA tamam sizi de birleştirelim" dendi. 2 aile gittiğimiz tatilde toplam 3-4 masa 8 kişilik gerisi 4 kişilikti. Başkalarına masa birleştirildiğini görmesek ayrı ayrı yemek yemek durumunda kalacaktık. Yılda birçok kez tatile giden biri olarak kendimi kötü hissettiğim başka bir tatil olmamıştır.

13 Eylül 2024 14:46 (Şikayetten 2 ay sonra)
05 Ağustos 2025 09:02

Otelinizden tarafıma iletilen “içtenlikle yazıldığı” belirtilen cevabınız, ne yazık ki durumu derinlemesine incelemeksizin, tüm sorumluluğu bize yükleyen ve oteli haklı çıkarmaya odaklanan bir içerikteydi. Keşke zahmet edip gerçekten kamera kayıtlarını inceleseydiniz. O akşam ne biz ne de çocuğum ıslaktık. Üzerimde, önü tamamen kapalı ve elbise olarak da giyilebilen, ayağıma kadar uzun keten kimono vardı. Bikinim görünmüyordu, saçlarımız kuru, çocuğumun üzerinde mayo dahi yoktu. Beach bar kameralarına bakılsaydı, eşimle yaklaşık 2,5 saat oturup dilekçe yazdığım ve ardından çocuğumun üstünü değiştirerek restorana geçtiğimiz açıkça görülürdü. Yemek saati 18:00-21:00 olduğundan, uzak odadan buggy ile git-gel yapmadan diğer tüm misafirler gibi doğrudan restorana geçmek istememiz doğaldı. Kurallara saygılı bireyler olarak ıslak ya da uygunsuz bir şekilde içeri girmemiz asla söz konusu değildi. Dahası, aynı anda içeride bikini ve plaj kıyafetleriyle üstelik ıslak yemek yiyen çok sayıda misafir vardı. Bu durum, arkadaşlarımız tarafından ekibinize birkaç kez gösterilmesine rağmen, yalnızca bize müdahale edildi. Bu eşitsiz ve keyfi uygulama kabul edilemez. “İlgilendik” demenize rağmen, yalnızca ertesi gün durumu öğrenen rest müdürü Dilek Hanım bizi gerçek anlamda dinledi. Otelde misafirle nasıl iletişim kurulacağını bilen tek kişiydi. “Genel müdür” olarak tanıtılan hanımefendi ise suçlayıcı ve kırıcı bir tutum sergiledi. Üstelik daha sonra, ıslak olmadığımızın ve başka misafirlerin plaj kıyafetiyle içeri alındığının kabulü, kendisi tarafından değil alt ekipten biri aracılığıyla tarafımıza iletildi. Özür dilense de hiçbir telafi sunulmadı. Ayrıca, o akşam saat 22:00’ye doğru eşimin tansiyon hastası olduğunu, çok acıktığımızı ve alakart hakkımızı kullanmak istediğimizi belirtmemize rağmen, rezervasyonumuz olmadığı gerekçesiyle yardım edilmedi. Restoranın boş olduğunu söylememize rağmen hiçbir çözüm sunulmadı. Her şey dahil konseptle, yabancı müşterilerin üstünde ücret ödeyen bir Türk misafir olarak, Belek çarşıya gidip yemek zorunda kaldık. Gideceğimizi belirtmemize rağmen bu durum dahi kimseyi rahatsız etmedi. İlgilenseydiniz fişimizi de paylaşırdım. Tüm bu detayları defalarca iletmiş olmama rağmen kamera kayıtları dahi incelenmeden gönderilen, sorumluluk almayan yanıtınız karşısında üzgünüm. Herhangi bir beklentim yok, yalnızca gelecekte referans olması için yazıyorum.

Musically sonuçtan hiç memnun değil

15 Nisan 2024 15:06
Remziye sonuçtan hiç memnun değil

24 Haziran 2024 17:16
Sevda sonuçtan hiç memnun değil

Otel Personelinin İlgisizliği Ve Hizmet Kalitesindeki Büyük Hayal Kırıklığı

03 Eylül 2025 13:02