Rita Çiftlik Pişmanlık İnsanlıktan Uzak

16 Eylül 2024 17:58

15 Eylül Pazar günü kahvaltıya gittik. Girişte yağmur yağma ihtimalinin olduğunu ancak açık veya kapalı alanda oturmayı tercih edebileceğimizi söylediler. Yağmur yağarsa içeri girsek olmuyor mu dediğimizde hayır siz dışarıyı seçerseniz içeri başka müşteri alacağız dediler (bizden sonra gelecek kişinin seçme hakkı yok sanırım? ). Oturduktan yarım saat sonra kahvaltıyı getirmeye başladılar. Kahvaltı geldikten 10 dakika sonra korkunç bir yağmur yağmaya başladı hem biz sırılsıklam olduk hem de yemeklerin yenilecek hiçbir hali kalmadı, su içinde kaldılar. Bu süreçte yanımızda 90 yaşında bir kadın olmasına rağmen bizi üstü kapalı bir alana almadılar, yemeklerin üzerini kapatmadılar, yanımıza dahi gelmediler. Ödeme yapabilmek için görevli bile bulamadık. İçeride kuru bir şekilde bekleyen Ö**** Hanım gönderdiğimiz 2800 TL kapora + geri kalan 5000 TL'nin tam olarak ödenmesi gerektiğini söyledi. Yemekleri yiyemediğimizi en azından fiyatı düşürmelerini söylediğimizde asla kabul etmediler, telafi için hiçbir şey yapmadılar. Sırılsıklam halde yemediğimiz bir yemeğe 7800 TL ödeyerek oradan ayrıldık. Sıklıkla gittiğimiz ve tavsiye ettiğimiz bir yerdi ancak artık asla gitmeyeceğimiz bir yer!

09 Eylül 2023 22:43

Katina Meyhane İzmir Ege Perla Kötü Hizmet

16 Şubat 2024 08:49

15 Ekim 2024 13:46
Bahçe Kuzguncuk Yağmurda Felaket: Düğün Organizasyonu Kabusu
Bahar sonuçtan hiç memnun değil

28 Aralık 2024 23:23