Betül sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 15:51

Ridos Mobesko şubesinden evlenirken evimin tüm eşyalarını aldım. Satarken ilgi çok güzeldi. Ancak ürünün iki yıl içinde on yıllık gibi olacağını söylemeniz kabul edilemez. Üslup diye bir şey var ve her insanda olması gereken bu özellik, maalesef çalışanlarınızda yok! Yemek masamı sıcak bir şey koymadığım halde beyazlaşmaya başladı. Çizikler ise sayısız; ne örtüsüz kullandım ne de bir şeye dikkat etmedim, yine de beyazlık ve çiziklerle dolu! Şikayetimi ilettiğimde 'Siz yokken başkası kolonya ile silmiştir.' şeklinde bir cevap alıyorum. Pardon, ama ben yokken evime kim girecek ve masamı kolonya ile silecek? Bu kadar terbiyesizlik olamaz! Yatak odamda bazanın ayakları ise resmen yamuluyor. Düzeltiyorum ama korkuyorum; bir gün uyurken kendimi yerde bulacağım diye. Böyle kalitesiz malzeme kullanılmamalı. İnsanlar yüksek meblağlar ödeyerek alıyorlar! Gardırobun kalitesizliği de cabası; kapağını açıp kapatmakla resmen soyuldu ve ışık kutusu yerinde durmuyor. Yazık, verdiğimiz paralara ürününüzün arkasında durmayacaksanız satmamalısınız. Kul hakkına girmeyin, bu dünyanın bir de öbür dünyası var. İnsanlar parayı kolay kazanmıyorlar. Ridos, pişmanlık kaynağıdır.

04 Mayıs 2025 13:25

25 Ağustos 2024 07:16
Dilli Mobilya Kalitesiz Ürünler Satılıyor
Koray sonuçtan hiç memnun değil

20 Ağustos 2024 12:05
Niens Mobilya Ankara Siteler Mağazası Mağduriyeti
Ebru sonuçtan hiç memnun değil

24 Kasım 2023 07:30