Ali sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio Klima Kompresör Arızası

Renault Clio Klima Kompresör Arızası
06 Haziran 2024 23:28

Clio 4 2017 model 1.5 dCi Joy aracımın klima kompresör arızası için yazma gereği duydum. Benim de birebir aynı durum başıma gelince şikayet sitelerinde oldukça fazla şikayet okudum ve çevremde bu durumla ilgili yüzlerce şikayet duydum. Ve açıkçası çok şaşırdım. Sanayide hangi klimacıya gittiysem hepsi de 'Abi, Clio 4 ve sonrasında bu problem kronik, 10 arabanın 7-8'inde var, bir tek senin aracında değil' dedi. Klima kompresörü ya da valf değişmesi gerekiyor diyorlar ve çoğu da bu işlem için 23.000 TL ile 25.000 TL arası fiyat veriyor. Maalesef aracı aldıktan sonra öğrendiğim, klima bir soğuk üflüyor bir sıcak, buna bağlı olarak nem kokusu oluşuyor ve bu koku zamanla dayanılmaz bir hale geliyor. Klimanın soğutmaması da cabası. Kronik olduğu dile getirilen bu problem için Renault'un herhangi bir önlem aldığı ya da araçları servise çağırdığı bilgisine ulaşamadım. Ben bu sebeple pişman oldum. Açıkçası ve ciddi bir rakam isteniyor. Bunun için servisler en azından bu işlem için cüzi bir ücret istemesi gerekirken, ne yazık ki istedikleri fiyat yukarıdaki rakamın çok üstünde. Renault firmasının bu sorunu çözmesini bekliyorum. Çözülürse geri bildirim yapacağım.

06 Haziran 2024 23:03

Clio 4 2017 model 1.5 dCi Joy aracımın klima kompresör arızası için yazma gereği duydum. Benimde birebir aynı durum başıma gelince Şikayet sitelerinde oldukça fazla şikayet okudum ve çevremde bu durumla ilgili yüzlerce şikayet duydum. Ve açıkçası çok şaşırdım. Sanayide hangi klimacıya gittiysem hepsi de abi Clio 4 ve sonrasında bu problem kronik 10 arabanın 7-8 inde var bir tek senin aracında değil dedi. Klima kompresörü ya da valf değişmesi gerekiyor diyor ve coğu da bu işlem için 23.000 TL ile 25.000 TL arası fiyat veriyor maalesef aracı aldıktan sonra öğrendiğim. Klima bir soğuk üflüyor bir sıcak buna bağlı olarak nem kokusu oluşuyor ve bu koku zamanla hayvan dışkısı gibi bir kokuyor ve dayanılmaz bir hale geliyor. Klimanın soğutmaması da cabası Kronik olduğu dile getirilen bu problem için Renault herhangi bir önlem aldığı ya da araclari servise çağırdığını bilgisine ulaşamadım ben bu sebeple pişman oldum açıkçası ve ciddi bir rakam isteniyor bunun için servisler en azından bu işlem için cüzi bir ücret istemesi gerekirken ne yazık ki istedikleri fiyat ise yukarıdaki rakamın çok üstünde. Renault firmasının bu sorunu çözmesini bekliyorum. Çözülür ise geri bildirim yapacağım.

Ek
profile profile
07 Haziran 2024 08:47 (Şikayetten 9 saat sonra)

Ne Mutlu
Ne Mutlu

Aynı sıkıntı bende de var nasıl çözdünüz problemi

Mert
Mert

Gaziemir'deki ustanın adı ne? Biz de oraya götürelim.

Ali
Ali

İzmir Gaziemir 6. Sanayide klima kompresör valfi var o değişti 4.000 TL tuttu işçilik parça dahil. O parça değişince düzeldi buz gibi yapıyor şimdi rölantideyken sıcak üflemeye başlıyorsa o parçadan dolayı yapıyormuş sıcak üflemeye geçmediği için artık kötü koku da kalmadı.

Sevgi
24 Ekim 2023 09:39
Soner sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 4 Kronik Klima Sorunu (ayıplı Mal)

Soner
22 Temmuz 2023 21:56
Emre sonuçtan hiç memnun değil

Renault Clio 4 Klima Kompresör Sorunu

03 Temmuz 2024 21:52