Renault 2011 Fluence EDC Arızası

Erçin
16 Nisan 2023 23:15

2011 model 240 bin km de EDC Şanzımanlı Renault Fluence Extreme Editon araca sahibim. Aracımda son zamanlarda özellikle sıkışık trafikte "Vites Kutusu Hararet" uyarısı almaktayım. Araştırmalarım sonucunda bunun kronik bir arıza olduğu ve şanzıman beyninin (özellikle 2011 ve 2012 model Fluence araçlarında) üretim kaynaklı beyin arızası verdiğini öğrenmiş bulunmaktayım. 6 Şubat Kahramanmaraş depreminde Hatay ilinde yaşadığım evimin Ağır Hasar alıp yıkılacak olması sebebiyle eşim ve çocuğumla İstanbul Beyoğlu'nda ikamet eden kız kardeşimin yanında yaşamaktayım. Şu zor zamanlarımızda Aracımıza her gün ihtiyaç duymaktayız 2. El olarak aldığım ve 3 yıldır çok severek bindiğim aracımın bu şekilde özellikle İstanbul trafiğinde sıkıntı çıkarması beni çok üzmüş bulunmaktayım. Renault otomobil üretim markasının bu konuda bana yardımcı olmasını rica ediyorum. Çevremdeki herkese Renault markasını çevremdeki insanlara almaları konusunda tavsiyelerde bulunuyorken Severek bindiğim Renault Fluence aracımı bu arıza sebebiyle satıp başka bir marka arabaya binmek istemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum saygılar

17 Nisan 2023 08:45 (Şikayetten 9 saat sonra)

Şeyhmus
Şeyhmus

Öncelikle merhaba. Aracım 2016 ikon EDC şanzıman Ben 5 yıllık reno müşterisiyim yani ilk defa başıma geldi araçla 100 km yola çıktım ve sadece 20 dakika lik bir trafikte dur kalk yaptım ve reno gibi bir dünya markasının böyle kronik diye adlandırdığı vites kutusunda hararet hatasını hiçbir şekilde yakıştıramadım. Aracım daha 102 binde olmasına rağmen şaşırtıcı derecede üzdü beni. Lütfen Yardımcı olun... Çözüm üretecek kadar büyük bir firma olduğu kanaatindeyim.

Fluence Aracımda Sürekli ESC Arızası

Sabri