Nebahat sonuçtan hiç memnun değil

Remax'tan Şikayetim Var

28 Ağustos 2024 21:09

Remax bir kiralama işinde beni mağduriyetlere mahkum etti. İstanbul’un göbeğinde bahçe içinde 3 katlı konutu, onarım gerekir, bakımsız sıfatlarıyla ve kiracı onarım yapacak etkilemesiyle 25.000.- tl. Kiraya razı etti. Bununla yetinmeyen Remax bir de kontratı “TÜFE” artışla 5 yıl süreli yapmıştı.

Konutu kiralayan kiracı firma elverişli koşullarla yapılmış bu kontratı "10 yıl süreye çıkaralım, notere onaylatalım" önerisinde bulundu. Zaten 5 yıl yok pahasına gitmişti, ilişkiler bozulmasın özeniyle bunu da kabul ettim, süre 10 yıla çıktı.

Kiracı kurumun evde yaptığı tadilat evin niteliğini değiştiren, bilahare benim (bizim demeliyim iki oğlumla ortağım) hiçbir işime yaramaz, 10 yılda eskiyip gideceği gibi bizim başımızı da derde sokacak cinsten bir tadilattı.

01 Ekim 2024 22:13

Aman Dikkat! Remax’tan sakının!

Bir kiralama işinde beni mağdur etti, mahvetti, mahvetti!

İstanbul’un göbeğinde Levent 5. Gazeteciler sitesinde bahçe içinde 3 katlı konutu “ancak 25.000 TL eder” değerlendirmesiyle ve TÜFE artışla 10 yıllık kontrata bağlanmasıyla ben ve iki oğlum göçtük!

Bu gayrimenkul benim halihazırda oturduğum konutun “yıkılıp yeniden yapılması” maliyetinin finans kaynağı idi!

Remax’ı kısa süre önce bir kez daha uyardım. 5. Gazeteciler sitesindeki 3 katlı ev için Karanfilköy gecekondularını emsal gösterdi. Pişkindi!

29 Ağustos 2024 10:52 (Şikayetten 13 saat sonra)

Sayın P., Şikayetinize istinaden daha detaylı inceleme yapabilmek adına mail adresinize gerekli soruları ilettik. Cevabınıza istinaden detaylı inceleme sürecine başlayacağız. Saygılarımızla.

01 Eylül 2024 13:50

Sayın yetkili, ilettiğinizi belirttiğiniz sorulara ulaşamıyorum. Lütfen ya soruları erişebileceğim gibi iletin ya da doğrudan telefon ile ulaşın.

02 Eylül 2024 11:46

Sayın P., Şikayetinize konu olan gayrimenkul danışmanı ve ofis bilgisi rica ederiz. Saygılarımızla.

02 Eylül 2024 13:17

Şikayetime konu olan Remax danışmanının adı nermin soyadını bilmiyorum. Maya Sitesinde oturuyor. Kiralama konusu gayrimenkul 5. Gazeteciler Sitesinde, kiracısı Ali Fuad Budur. Lütfen uğradığım haksızlığı giderin.

02 Eylül 2024 13:19

Sayın P., Şikayetiniz inceleyebilmemiz için detaylı bilgilendirmeye ihtiyacımız var, ofis ismi iletmenizi veya gayrimenkul danışmanı telefon numarası paylaşmanızı rica ederim. Saygılarımızla.

Alone sonuçtan hiç memnun değil

Alone
20 Kasım 2024 03:15
RE/MAX İle Yaşadığım Kiracı Ve Emlak Sorunları
Asli sonuçtan hiç memnun değil

10 Ağustos 2023 20:21

Depozitodan Belgesiz Ve Keyfi Kesinti Yapıldı

Nazife
25 Eylül 2025 17:28
Gülçin sonuçtan hiç memnun değil

Gülçin
21 Ağustos 2024 13:14