Alone sonuçtan hiç memnun değil

20 Kasım 2024 03:15

Ben 4. Ayda Manavgat Kızılot'ta bir ev baktım. Baktığımda ailemle boştu. Evin kira getirisini sordum, 20 bin demişlerdi. 7. Ayda evi almaya karar verdim. Remax Star danışmanıyla görüşüp anahtar teslim fiyatı anlaştım ve kaporasını ödedim. Tapuya yakın, evi kiralarsam ne getirisi olur dediğimde, evin içinde kiracı olduğunu ve 13 bin tl kira ödendiğini söylediler. Ben onaylamadım. Havuzlu, sahili olan 4 kat, 250 m2 çok ucuza dedim, çıkarmasını istedim. Benim evi aldığımda boş olduğunu söyledim. Remax danışmanı bana tapuyu alınca halledeceğini söyledi. Biz güvendik, tapuyu alınca kiracının çıkacağını umduk çünkü içindeki kiracı, her yıl ondan ev kiralayan hamamcı arkadaşı uzun zaman beraber İstanbul yapıyorlarmış. Kiracının 2 ay bir süre sonra çıkacağını, kanuni yollardan gidersek 6 ila 1 yıl süreceğini söyledi. Bize psikolojik baskı yaptı. Zora sokmamak için kiradan yükseltme olursa 2 ay daha oturabileceklerini söyledik ve kira 18 bin oldu. Ekim 15 çıkması gerekiyordu. Çıkmadı. Ekim 10 gibi yan komşuma başka bir komşu ulaşmış, dışarıdan aşırı su hasarı olduğunu söylemiş. Komşum yurt dışında gelmiş, bakmış, benim evden kadın beni aradı, bilgilendirdi. Bu arızanın uzun zaman su arızası olduğunu fakat kimsenin ilgilenmediğini söyledi. Remax T** K** b** benim numaramı komşuma vermiş. Aslında evi kiraya veren, her şeyle ilgilenen danışmanı su arızası olunca bizi yüz üstü bıraktı. Müşteri memnuniyeti falan yok. Bu olaylardan sonra Remax çok kişiyi mağdur etmiş, bunları öğrendim. Remax danışmanına söylediğimde, 'Ben evi verdim. Benden çıktı.' dedi. Kiracıya yazıyorum, 'Ben senden ev tutmadım, benim muhatabım değilsin.' dedi. Ben Remax'tan aldım dedi. Mağdur edildim. Neyse, komşum sucu getirdi. Kiracı kapıyı açmadı. Başka bir gün bir daha zorlaması sonucu su musluğundaki arızayı giderdi. Sucu ama evin her yeri kavladı, küflendi. Evin duvarlarından su damlıyor, zemin tamamen su olmasına rağmen kimseye bilgi verilmedi. Arıza giderilseydi bu kadar büyüme olmazdı. Remax'la konuştum, 'Biz tadilata karışmayız.' diyor. Benim kira ödememiş, Remax hesabından ödedi, fatura Remax ödedi. Siz bu kiralamada yoksanız neden ödemeleri yapıyorsunuz? Kiracı yapmıyor, bize evden su, elektrik, aidat ödemesi beni bilin, ben öderim demişti. Argo, agresif tavır sergileyerek biz Remax firmaya güvendik, kabul ettik. Kiraya siz verdiniz, kiracıyla görüşün, tadilat için diyoruz, Remax yanaşmıyor. Kiracı 'Ben karışmam.' diyor. Evi hasar verdiler. Kimse karışmıyor. Remax Türkiye lütfen bana ulaşın. Daha çok şey var anlatılması gereken.

26 Kasım 2024 02:10

Müşteri memnuniyeti /güven/ Remax Star gayrımenkul tamamen yalan Ben 4. Ayda Manavgat Kızılot'ta bir ev baktım. Baktığımda ailemle boştu. Evin kira getirisini sordum, 20 bin demişlerdi. 7. Ayda evi almaya karar verdim. Remax Star danışmanıyla görüşüp anahtar teslim fiyatı anlaştım ve kaporasını ödedim. Tapuya yakın, evi kiralarsam ne getirisi olur dediğimde, evin içinde kiracı olduğunu ve 13 bin tl kira ödendiğini söylediler. Ben onaylamadım. Havuzlu, sahili olan 4 kat, 250 m2 çok ucuza dedim, çıkarmasını istedim. Benim evi aldığımda boş olduğunu söyledim. Remax danışmanı bana tapuyu alınca halledeceğini söyledi. Biz güvendik, tapuyu alınca kiracının çıkacağını umduk çünkü içindeki kiracı, her yıl ondan ev kiralayan hamamcı arkadaşı uzun zaman beraber İstanbul yapıyorlarmış. Kiracının 2 ay bir süre sonra çıkacağını, kanuni yollardan gidersek 6 ila 1 yıl süreceğini söyledi. Bize psikolojik baskı yaptı. Zora sokmamak için kiradan yükseltme olursa 2 ay daha oturabileceklerini söyledik ve kira 18 bin oldu. Ekim 15 çıkması gerekiyordu. Çıkmadı. Ekim 10 gibi yan komşuma başka bir komşu ulaşmış, dışarıdan aşırı su hasarı olduğunu söylemiş. Komşum yurt dışında gelmiş, bakmış, benim evden kadın beni aradı, bilgilendirdi. Bu arızanın uzun zaman su arızası olduğunu fakat kimsenin ilgilenmediğini söyledi. Remax t** k** b** benim numaramı komşuma vermiş. Aslında evi kiraya veren, her şeyle ilgilenen danışmanı su arızası olunca bizi yüz üstü bıraktı. Müşteri memnuniyeti falan yok. Bu olaylardan sonra Remax çok kişiyi mağdur etmiş, bunları öğrendim. Remax danışmanına söylediğimde, 'Ben evi verdim. Benden çıktı.' dedi. Kiracıya yazıyorum, 'Ben senden ev tutmadım, benim muhatabım değilsin.' dedi. Ben Remax'tan aldım dedi. Mağdur edildim. Neyse, komşum sucu getirdi. Kiracı kapıyı açmadı. Başka bir gün bir daha zorlaması sonucu su musluğundaki arızayı giderdi. Sucu ama evin her yeri kavladı, küflendi. Evin duvarlarından su damlıyor, zemin tamamen su olmasına rağmen kimseye bilgi verilmedi. Arıza giderilseydi bu kadar büyüme olmazdı. Remax'la konuştum, 'Biz tadilata karışmayız.' diyor. Benim kira ödememiş, Remax hesabından ödedi, fatura Remax ödedi. Siz bu kiralamada yoksanız neden ödemeleri yapıyorsunuz? Kiracı yapmıyor, bize evden su, elektrik, aidat ödemesi beni bilin, ben öderim demişti. Argo, agresif tavır sergileyerek biz Remax firmaya güvendik

20 Kasım 2024 03:12
RE/MAX İle Yaşadığım Kiracı Ve Emlak Sorunları

Yetkili kisi benimle lütfen irtibata geçsin Çünkü daha çok şey var anlatılması gereken

20 Kasım 2024 03:25
RE/MAX İle Yaşadığım Kiracı Ve Emlak Sorunları

Kiracı Evi çok hor kullanmış Termin çamur islak duvarlar nem küf ve kimse ilgilenmiyor bunlar kiracının çıktığında kı fotoğraflar Evi aldığımdaki fotolarida koyacağım

20 Kasım 2024 03:37
RE/MAX İle Yaşadığım Kiracı Ve Emlak Sorunları

Evi aldığımdaki fotoğraflar ve daha çok fazlasıyla var en so'n ilandaki so'n alırken bos olarak konulmuştu

20 Kasım 2024 09:52

[email protected] bu benim Email adressim

20 Kasım 2024 10:16 (Şikayetten 7 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Konuyla alakalı ofisimiz ile görüşme halindeyiz. Sizleri bilgilendiriyor olacağız. Saygılarımızla.

20 Kasım 2024 18:23

Teşekkür ederim ama ofisiniz maalesef bu konuyla ilgili bir şey yapamayacağını iletti ofisiniz kiraya veriyor alacani alıyor ve gerisine karışmıyor bir emlakçı olarak bir kontrat yapmıyor bir Belge almıyor çok güzel mağdur ediyor ve sonra agresif tavırla yanıt veriyor

30 Kasım 2024 11:25

Remax Star bize kiracıdan aldığı taahhüt Name yi vermesi gerekirken avukatıma vermemiş sikayetim.comdan şikayeti silerseniz o Zaman veririz demişler avukata siz o taahhüt Name yi bizim eve koyduğunuz kiracıdan bizim mağduriyetimiz gidermek için aldınız Remax Star gittikçe güven ve memnuniyet ilkelerinden uzaklaşıyor sunuz taahhüt Name siz kiracı çıkmazsa cezai işlem diye aldınız ve kiracının çıkmadı Ben isleme koymak istiyorum bu kez vermiyorsunuz bu da bir nevi tehdit ya silersin taahhüt Name veririm silmezsen vermem diyorsun bu devlet hak var hukuk var

Ediz sonuçtan hiç memnun değil

RE/MAX Star İle Kiracı Sorunu Ve Hayal Kırıklığı

08 Ekim 2024 19:26
Özge sonuçtan hiç memnun değil

Remax Emlak Danışmanının Yetersiz Bilgilendirmesi Mağduriyet Yarattı

Özge
29 Ağustos 2025 18:14
Samet sonuçtan hiç memnun değil

Remax Danışmanının Güven Vermeyen Ve Agresif Tutumu

Samet