Reeder Wi-Fi Kopma Şifre Sorma Sorunu

25 Haziran 2024 15:48

7 ay önce aldığım Reeder S19max Pro 256GB telefonumda Wi-Fi kopmaları oluyor. Wi-Fi'yi kapatıp açarak başlarda sorunu çözüyordum ama bir süre sonra Wi-Fi her koptuğunda benden Wi-Fi şifresi istemeye başladı. Telefonu sıfırladım, olmadı. Wi-Fi ayarlarını sıfırladım, modemi değiştirdim, sorun düzelmedi. Ben de servise vermek istedim. Bana 30-35 günden önce gelmez, değişim yapalım, size yeni telefon verelim ama bu model artık üretilmiyor, size 19max Pro s 128GB vereceğiz, 2000 TL vermeniz gerekiyor, dediler. Öbür türlü 30-35 gün beklersiniz, dendi. Reeder, anlamadığım 7 ay önce aldığım telefonun sıfırı nasıl bulunmaz ve verdiğiniz telefon 128GB, bendeki 256GB ve üste 2000 TL neden veriyorum ve neden 30-35 gün bekliyorum. Hiç mi servis ağınız yok? Yerli diye aldım, beni mağdur ettiniz. Reeder pişmanlık oldu.

08 Temmuz 2024 07:34

Reeder Max 19 Pro cihazımda Wi-Fi kopma ve her koptuğunda şifre isteme sorunu mevcuttu. Şikayetimvar.com'a yazdım ve marka, aynı cihazın yenisini verdi. Ancak, verdiği cihazda da aynı sorun var; Wi-Fi kopuyor ve sonra tekrar şifre istiyor. Günde 3-4 defa şifre girmek zorunda kalıyorum. Bu sorunun çözülmesini istiyorum.

26 Haziran 2024 17:17

Reeder dan b** hanım aradı cihazdan fabrika da olduğunu ve değişeceğini söyledi Reeder dükkana bıraktım teşekkürler.

07 Temmuz 2024 15:53

Firma telefonu değiştirdi yeni telefon dün elime geçti. Dünden beri kullanıyorum Wi-Fi sorunu maalesef devam ediyor dünden beri 3 defa Wi-Fi şifresi istedi. Telefon belli aralıklarla şifreyi unutuyor Elle manuel girmen gerekiyor eski telefondaki arızanın aynısı galiba bu modelde kronik arıza var. Reeder bu soruna lütfen bir çözüm yolu bul her şeyi denedim yine aynı sorun var.

Hakan sonuçtan çok memnun

Hakan
08 Mayıs 2024 20:08
"Sorunumuz çözüldü teşekkür ediyorum"
Reeder Telefon Arızası Ve Değişim Süreci
Diyar sonuçtan çok memnun

Diyar
03 Kasım 2023 20:00
Özgür sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Pro Max 4/128 Sorunlu

Özgür
28 Nisan 2024 17:45
Reeder S19 Pro Max 4/128 Sorunlu
İsmail sonuçtan hiç memnun değil

İsmail
19 Kasım 2024 19:41

Reeder S19 Max Oyunları Açmıyor, Firma Sorunu Çözmüyor!

Gizem
09 Temmuz 2024 01:32
Reeder S19 Max Oyunları Açmıyor, Firma Sorunu Çözmüyor!
Reeder Kategorileri