İrem sonuçtan memnun

Reeder Telefonlarıyla Bitmeyen Sorunlar Ve İade Çilesi!

14 Aralık 2024 08:14

Reeder telefon 1 al bir bedava kampanyasından S19 Max Pro iki telefon aldım, alamaz olaydım. Başıma iş açtım; telefonların birinde aşırı ısınma, öbüründe ise hoparlörde sorun vardı. Götürdük, 3 gün içinde değiştirdiler. Yeni telefon aldık, yine benzer sorunlarla karşılaştık. Bir de telefon güncel olduğu halde galeriyi açmama sorunu da eklenerek yine götürüp değiştirdik. Yine yeni telefonla değiştirdiler. Lakin gelin görün ki bu telefonlarda da yarım saat kullanım sonrası donma ve şarjda ısınma, el yakacak kadar hissetme problemleri var. Diğer telefonun ekranında da çok hafif bir çizik var ve neyse ki ekranın altında kalıyor. Bu çizik nedeniyle bu defa da yine götürdük, değişim yapmadılar. İade de almıyorlar. Seride sorun var sanırım. Neden insanları bunca uğraştırıyorsunuz? Reva mı bu tüketiciye? Bir telefona bunca zaman ayırıp uğraşmak zorunda mıyım? Ben ilk gün para iadesi talep ettim, 'iade birimimiz yok' denildi. Nasıl bir şirket bu? Neden insanları baştan savıyorsunuz? Bu defa Tüketici Heyeti'ne götüreceğim. Her bir aldığım telefon için ne kadar kırılmaz cam parası verdim, ona ayrı yanıyorum zaten. Yetkili firmanın sorumlusu kimse, iş başına lütfen.

02 Ocak 2025 10:06

Reeder telefon mağduriyeti Reeder telefon 1 alana Bir bedava kampanyasından iki telefon aldım hepsinde ısınma galeri simge halinde gösterme ekranı okumama gibi nedenlerle 3 kez değişim yaptılar. En son bir üst model sundular lütuf diye bu da öyle değişen bir şey olmadı ya bu nedir nasıl iştir cidden anlamıyorum kendi paramızla rezil olduk bıktık artık çevreye alay konusu olduk yöneticiler kimse para iadesi lütfen olmuyor ya bakın ekran kaydı aldım izleyin bir tüketici bu kadar mağdur edilmemeli ya bu derece de olmaz ama

02 Ocak 2025 10:03

08 Eylül 2024 20:47

Gamze
06 Ocak 2025 05:49
Reeder Telefonla Yaşanan Sürekli Sorunlar Ve Müşteri Memnuniyetsizliği
Berivan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S23 Pro Max İle Yaşanan Sorunlar Ve İade Talebi!

Berivan
08 Nisan 2025 01:17
Tuba sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro S Telefon İle Yaşanan Isınma Ve Hizmet Sorunları

31 Mart 2025 10:39
Anıl sonuçtan hiç memnun değil

Anıl
04 Kasım 2024 17:36