Yusuf sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Servisinin Cihaz Kapağı Çatlak Diye Garanti Dışı Bırakması

Yusuf
25 Ekim 2023 00:00

Kendim elektrik elektronik mühendisiyim, aynı zamanda yetki belgeli telefon tamircisiyim. Reeder s19max telefonumun arka kamerası netleme yapmıyordu. Cihazın arka kamerasını hiçbir yerde parça olarak bulamadığım için 6 aylık garantili cihazımı Reeder servisine gönderdim. Cihazımın arka pil kapağı cami çatlaktı ve kamerası çalışmıyordu. Kamera değişimi için servise gönderdim. Servis, sıfır cihaz piyasası 3300 TL olan cihazım için 2825.93 TL ücret çıkardı. Servisi arayıp sorduğumda, cihazın arka pil kapağı çatlak olduğu ve şarj soketinde sıvı teması olduğu için garanti dışı kalmış olduğunu söylediler. Çalışan ve şarj alan bir cihaz olduğu halde, bahane sebeplerden dolayı garanti kapsamında tamir olması gereken kamera için sıfır cihaz fiyatı çıkarılmıştır. Ve dalga geçer gibi bir üst cihaz alımında bana özel indirim yapacaklarını söylediler. Bırak Reeder cihaz almayı, ismini duyunca mide bulantısı yapıyor. Yaptığınız bir şeyin hayali varsa, insanları bin pişman etmekte mümkün mü? Reeder bana göre tam bir pişmanlık.

25 Ekim 2023 10:35 (Şikayetten 10 saat sonra)

Reeder Marka Danışmanı, Sizlere arama sağladık fakat ulaşamadık. Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına lütfen telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İletişim bilgileriniz saklı kalacaktır. İyi günler dileriz.

Ayşe sonuçtan hiç memnun değil

Ayşe
07 Mayıs 2025 20:37
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Telefonumda Yaşadığım Sorunlar Ve Müşteri Hizmetleri Deneyimim

Hasan
14 Ocak 2025 14:29
Semih sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro Pişmanlığı

Semih