Reeder S23 Pro Max Wi-Fi Bağlantı Sorunu

24 Mart 2024 21:253.605

Reeder S23 Pro Max Wi-Fi sorunu yaşıyorum. Yaklaşık iki ay önce 'bir alana bir bedava' kampanyasıyla telefonları aldım ve her gün farklı bir sorunla uğraşıyorum. Şu anda aldığım iki telefonda da sürekli Wi-Fi sorunu yaşıyorum. İnternete bağlanmıyor. Telefonu yeniden başlat, modemi yeniden başlat, Wi-Fi'yi unut, Wi-Fi'yi sıfırla gibi tüm yöntemleri deniyorum ancak saatte bir internete ancak bağlanabiliyorum. Acil sorunuma çözüm odaklı bir dönüş bekliyorum.

26 Mart 2024 11:15

Müşteri hizmetleri ile görüşmeme rağmen birebir değişim hakkımın bulunduğunu fakat ellerinde aynı telefondan olmadığını ve fark vererek yeni farklı bir modelle değişim yapabileceğimi söylendi

Serkan
Serkan
27 Ağustos 2025 18:33

Aynı sorunu yaşıyoruz. Güncelleme ile çözülebilir diye düşünüyorum. Reeder güncelleme yapmalı telefonlara

Zübeyir
Zübeyir
Benzer Şikayeti Var
27 Mart 2024 21:37

Aynı sorundan ben dahil bir çok müşteri mağdur ama mağduriyeti gideren kimse yok malı diye aldım pişman oldum. Yabancı işinin ehlini yapıyor hakkını veriyor Reeder utanç kaynağı oldu mağduruz geçmiş olsun diyorum.

Reeder Wi-Fi Bağlantı Problemi

Aykut
Aykut
4 Temmuz 2023 18:351.090

Kurban bayramı arefesinde hediye olarak satın aldığım, Reeder marka S23 Pro Max modelli telefon; Wi-Fi bağlantı sorunu y...

Reeder Marka S23 Pro Max Memnuniyetsizlik

Sinan
Sinan
19 Ocak 2024 17:293.178

"Çorum AHL Park Muhammed beyin ilgi alakası olmasa dükkanın önünde saatlerce durup sıkıntı çıkarmaya gelmiştim o kadar beyefendi yaklaştı ki güler yüzle ayrıldım Çok teşekkür ediyorum kendisine çalışanınızın önemini değerini umarım biliyorsunuz dur"

Reeder Almış Olduğum Cihazlardan Hiçbir Şekilde Memnun Kalmadım

Yeşim
Yeşim
28 Aralık 2023 14:232.915

Reeder S23 Pro Max cihaz aldım ve aldığım günden beri cihazı kullanamıyorum. Ses gidip geliyor, Wi-Fi kullanamıyorum. 3 ...

Tümünü Gör
Reeder Telefon Arızası!

Reeder TelefonArızası!

Bilal
Reeder Bozuk Cihazları İnsanlara Verip Uğraştırıyorlar!

Reeder BozukCihazları İnsanlara Verip Uğraştırıyorlar!

Serhat
Reeder Şarj Soketi Hatalı!

Reeder ŞarjSoketi Hatalı!

Bektaş