Omr sonuçtan çok memnun

30 Ocak 2024 16:52

Yaklaşık iki ay önce Reeder S23 promax cihaz için kampanya olduğunu duyunca iki adet eşimle birlikte, iki tanesini de anne babama aldım. Keşke bu hataya düşmeseydim. Aldığımız dört adet S23 Pro max telefonu iki ay içinde her birini ikişer kez değiştirmek zorunda kaldık. Bazılarında ses gitmiyordu, bazılarını kutudan çıkardığımız anda açılmıyordu. Kimisinde Wi-Fi çekmiyordu ve birçok sorun yaşadık. Çalıştığım iş yerinde kimseyle normal bir düzeyde konuşamıyorum, karşıdaki kişi bizi duysun diye bağırmak zorunda kalıyoruz. Kamera sorunlarından, dokunmatiğin donmasına kadar sayamayacağım kadar çok problemle karşılaştık. Bu dört cihazı o kadar çok değiştirdim ki, toplamda 12 telefon verdiler elimize ve hepsi sorunluydu. Şu an yine değişim için başvurdum; cihazımda kamera sorunu ve yine ses gitmeme, titreşimin çalışmaması gibi sorunlar var. Evraklarımı hazırlayıp Tüketici Mahkemesi'ne başvuracağım. Paramı geri istiyorum. Sizler bu duruma düşmeyin, beş kuruş fazla verin ama sağlam cihaz alın. Artık Reeder mağazalarından cihaz almak istemiyorum, utanıyorum. Bulunduğum ildeki bütün Reeder çalışanlarıyla artık o kadar samimi olduk ki, çay ve kahve içmeye başladık.

Omr
Omr
16 Şubat 2024 09:49

Sevgili Reeder bahsettiğim sorunlar hala çözülmedi üstelik cihazlarınızı değişeceğiz dediniz 3 tane mağazanız var üçünde de telefon yok deyip geri gönderiyorlar kaç hafta oldu telefonları hediye ettiğim sevdiklerimin yüzüne bile bakamıyorum hoş bana yeni telefon verseniz de eminim onlarda da aynı sorunlar var bu yüzden iade etmek istiyorum

Tahsin
Tahsin

Bende tam 5 kez değişim yaptım. S19 Max Pro modelini en son değişim de aynı sorunlu telefon gelince değiştirmeye utandım ve pes ettim. Bir daha asla almam bu markadan.

Elifin
17 Ağustos 2024 12:42
Akin sonuçtan hiç memnun değil

23 Haziran 2024 18:54

Reeder Telefonlar: Hayal Kırıklığı Ve Mağduriyet