Şura sonuçtan hiç memnun değil

Reeder S19 Max Pro Kullanıyorum Android 13 Hala Güncelleme Gelmedi!

18 Mart 2023 21:46

Reeder S19 max Pro Android sürümü hala güncellenmiyor. 2022 temmuz ayında üretilmiş telefonda Android 11 kullanıyorum Android 13 varken neden hala güncelleme yapılmıyor.
Ara güncellemeler yapıyorsunuz ara güncellemelerde de onay verin falan kelimeleri resmen tam bir mühendislik hatası yukarıda yazan soruya aşağıda onay istiyor aşağıda yazan soruya yukarıda cevap istiyor. Böyle bir saçma telefon yok. Arıyorsunuz telefon çaldığı bile yok yalandan aradık diyorsunuz böyle firmanın adını kirletmeye devam edin aldığıma bin pişman oldum resmen. 6 GB RAM var dediniz 6 GB RAM içerisinde sadece 3 GB kullanmaya izin veriyor. Gerisini sistem kullanıyor bu sistem ne yapıyorda 3 GB'lık RAM kullanıyor diğer telefonlar sadece 1 GB RAM kullanarak bütün sistemi yönetirken bu telefon niye 6 GB RAM içerisinden 3 GB RAM kullanıyor. Bu güncellemeyi bu telefonun hemen acil şekilde yapılmasını istiyorum artık gerçek bir yöneticiyle görüşmek istiyorum. Genel müdürünüze kadar yazdım müdür gülücük gönderiyor şaka gibi resmen insanın aklıyla dalga geçiyorsunuz böyle bir firma daha görmedim iletişime geçmek için 40 dakika bekledim konuştuğumda oradaki müşteri hizmetleri diyor ki bekleyin gelecek bu konuşma 11. Ayda gerçekleşti acil şekilde Android 13 sistemine geçiş işlemleri yapın acil tarafıma bilgilendirme bekliyorum.

profile profile profile
20 Mart 2023 09:47 (Şikayetten 1 gün sonra)

Reeder Marka Danışmanı, Sizlerle iletişime geçebilmemiz adına telefon numaranızı paylaşabilir misiniz? İyi günler.

21 Mart 2023 10:36

Bu firmadan bir halt olmaz geri dönüş bile yapacak cesareti yok çalışanlarının. Hiçbir şekilde müşteri memnuniyeti yok bunlar sadece cihazı satana kadar sattıktan sonra ortadan kayboluyorlar. Ne destek var ne de bir çözüm. İlgilenmiyorlar bile. Satmak için bayağı dil döküyordunuz ama. Bu firmayı Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayette bulunacağım. İnsan hakları mahkemesine kadar götüreceğim davayı bilginize sunarım. Cihazla alakalı hiçbir şekilde destek yok dönüş yok arama yok. Mesaj dahi yok böyle berbat bir firma görmedim daha önce. Türk malı diye aldık mundar etti resmen böyle bir şey daha mı asla tereddüt etmeden başka telefonlara yönelecegim. Böyle bir firma yok fabrikanızı kapatın gidin.

23 Mart 2023 11:33

Telefonu yüzüme kapadılar yok böyle bir şey konuyu tekrar anlatacakmışım ben detaylı bir şekilde açıklama yazmışım acık olmayan bir şey yok. Yüzüme telefon kapamak nedir.

23 Mart 2023 11:40

Dalga mı geçiyorsunuz

29 Mart 2023 12:51

Bir planınız var mı acaba benimle alakalı olarak? Ne zaman adam insancana birisi iletişme geçecek dalga geçer gibi detaylı yazdığım halde hala bana sorun nedir diye soruyorsunuz ne biçim bir firmasınız böyle bir rezillik görmedim ben artık bir dönüş yapacak birisi varsa arasın yeter beklemekten yoruldum dalga geçiyorsunuz resmen.

Reeder Reader S19 Max Pro Modelinde Android Güncellemelerinin Yokluğu

Salih