İclal
12 Temmuz 2024 14:32

Reeder S19 Max Pro telefon aldım, daha 6 ay oldu. Telefonun ekranı açılmıyor. Böyle bir şey nasıl olabilir? Düşürmedim, kendi şarj kablosunu kullanıyorum. Düşürmeyi bırakın, ufacık bir darbe bile almamıştır. Bozuk telefonları elden çıkartmak için sattınız, telefon da kendini 6 ay idare etti. Yazık. Bir de reklamda söylediğiniz gibi arkasında durun söylediklerinizin. Reeder'da muhatap bulamıyorum. Bana mantıklı bir çözüm sunmuyorlar. İki üst modelini alın diyorlar, S19 Max Pro için 3600 TL üste para istiyorlar. Ben aynı marka ile değişim yapmak istediğimi söylüyorum, stok yok diyorlar. Reeder'in kendi resmi sayfasına girdiğimde kendi telefonumun 250 GB'lık versiyonunun stoğu olduğunu görebiliyorum fakat bana 'orası ayrı' diyorlar. Yani bana oradan gönderemezlermiş. 4 gündür iletişim halindeyim ama hiç kimse yardımcı olmuyor. Bir seçenek sunmuyorlar. Kendi kendime konuşup, kendi kendime cevaplıyorum artık. Markanın benimle oyun oynadığını ve yanılttığını düşünmeye başladım. Reklam yapılırken havadan atıp tutuyorsunuz, iş ciddiyete binince ortada kimse yok. Türk markası olduğu için almıştım, kurtulmaya çalışıyorum ama kurtulamıyorum. Tüketici Hakem Heyeti'ne şikayet edeceğim artık. Basit bir şey için bile ne kadar fazla uğraştırıyorsunuz. Telefon T***'da 4000 lira, ancak Reeder'in kendi sayfasında 9350 TL. Müşteri hizmetleri ise indirimsiz hali 8800 TL diyor. Ayrıca S19 Max Pro s de 10.500 TL olarak görünüyor. Resmi sitede S19 Max Pro 9350 TL ise, S19 Max Pro s de 10.500 TL ise neden üste 3600 TL istiyorsunuz? Düpedüz yanıltma bu. Ben buradan da söylüyorum, telefonumu aynı model ile değiştirin, fazla bir şey istemiyorum. Bilerek yapıyorsunuz. Stok yok bahanesi. Bir de bana 100 kilometre uzakta olan bir AVM'ye bırakmamı istiyorlar. Zaten ben AVM'ye gideceğime telefonu çöpe atarım, daha iyi. Yazıklar olsun Reeder.

profile profile profile

Turgay
Turgay

Maalesef bana da ücretsiz değişim yapacağız dediler ama mağazada para çıkardılar görüşmemiz kayıt altında değil mi su tarih su saat bakın dedim. Biz kayıtları 1ay tutuyoruz dediler.

Ekrem
13 Nisan 2025 13:40

Çok Pişmanım Reeder Aldığıma

18 Temmuz 2024 02:56
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
22 Kasım 2023 13:56