Feridun sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Kiddo2 Akıllı Saat Çalışmıyor

Reeder Kiddo2 Akıllı Saat Çalışmıyor
26 Ocak 2024 00:02

Yaklaşık 1,5 ay önce çocuğuma Reeder kiddo 2 aldım maalesef ertesi gün saat kapandı ve bir daha açılmadı. Ürünü aldığım noktaya Büyükçekmece Atirus Reeder mağazasına. Çalışanlar çok ilgiliydi hemen yenisi işe değiştirdiler. Yeni cihazı görüntülü arama dışında arayamadık. Saat internete bağlı değil uyarısı ile karşılaştığımızdan saati dahi ayarlayamadık gerekli mesajları atarak ayarları tamamladık sorun giderildi mağaza müdürü A*** beyin yardımı ile sağ olsun çok ilgilendi. Ancak birkaç gün sonra tekrar saat internete bağlı değil uyarısı vermeye başladı maalesef saati bir türlü randımanlı kullanamadık bu sefer servise gönderdik birkaç haftaya saat geri geldi sorunlar çözümlendi sandık ancak sorun devam etmektedir. Saati kullanamadığımız gibi aldığımız GSM hattına da boşa para ödüyoruz. Saat çalışmıyor çocuğuma çalışan bir akıllı saat almak için hızlıca iade etmek zorundayız lütfen acilen mağduriyetimizi giderin dönüşlerinizi rica ediyorum.

30 Ocak 2024 12:00

Reederden ş*** hanım aradı çözüm için bir numara iletti saati yanıma alıp ilgili numarayı arayacağım sonuç için tekrardan güncelleme yapacağım dönüş için teşekkür ederim.

31 Ocak 2024 08:26

Cihaz birebir değiştirildi kurulum ekibinin numarası mağaza tarafından paylaşıldı kutuyu henüz açmadık kurulum ekibine bilgi verip öyle açacağız değişim için teşekkür ederiz inşallah tüm özelliklerini kullanabiliriz kurulumdan sonra.

05 Şubat 2024 16:26

Merhaba, Yeni verilen saatin kutusunu bugün açtım hattı takıp ayarlarını yaptım. Bazı konuları düzeltemedim ; uygulamada dil kısmını Türkçe yapıyorum İngilizce'de kalıyor. Rehbere iki numara kaydettim bu numaraların dışımda arama almaması lazım ancak kayıtlı olmayan numaralardan çağrı alıyor. Saati gmt+3 yaptım ancak tarih saat güncellenmedi aynı duruyor sizlere ulaşmaya çalışıyorum iki kere 312 li numaradan aradılar ikisi de kesildi görüşme yapamadık acilen yardımlarınızı bekliyorum eğer bu cihazda da sorun giderilemezse değişim istemiyorum iade etmek istiyorum hattın ikinci faturasını birkaç gün sonra ödeyeceğim artık kesin sonuç istiyorum.

Lokman
07 Şubat 2024 13:40
Reeder Kiddo2 Akıllı Saat İade Problemi
Hasan sonuçtan hiç memnun değil

Hasan
27 Şubat 2025 21:27
Mehmet sonuçtan hiç memnun değil

17 Şubat 2025 09:44

Zeynep