Reeder Kiddo 2 Akıllı Çocuk Saati Sorunu

2 Temmuz 2024 20:323.213

Ben şubat ayında iki tane Reeder Kiddo 2 akıllı saat aldım ve aldığımdan beri sorun yaşıyorum. Üçer kere saati değiştirmek zorunda kaldım. En son aldığımda birinde yine sorun oldu. Artık bir çözüm istiyorum. Tekrar değişim yapmam durumunda 150 TL ücret ödemesi yapmam isteniyor ve yapmazsam saatin servise gitmesini istiyorlar. Daha yeni kutudan açılıp 1 ay bile kullanılmayan saatin nasıl bir teknik servis ihtiyacı olur ki? Lütfen yardımcı olun, artık gerçekten çok sıkıldım ve bir sürü yol parası harcadım.

12 Ekim 2024 23:19

Reeder marka akıllı saatim teknik servise 2. Kez gitmesine rağmen, tüm sorunları giderildi diye mesaj gelmesine rağmen gidip mağazadan aldım. Mağaza personeline şarj sorunu olduğunu söyledim. Almadan önce de bir şarja takın dedim ve personelin de gözünün önünde saat hala şarj olmadı. Üç kez değişim, iki kez teknik servis geçiren saatin artık iadesini istiyorum. Aksi takdirde Tüketici Hakem Heyeti'ne başvurumu yapmaktan geri durmayacağım. B*** Hanım diye birisi vardı, o da bana her şeyin yapılacağını söyledi ama sonuç olarak yine mağduriyet yaşadım. Tekrar göndersem eminim ki tekrardan aynı sorunları yaşayacağım. Bu mesajımı artık ciddiye alın ve bana kesin bir sonuç sunun. Yeter artık, gerçekten yoruldum!

Zeliha
31 Temmuz 2024 15:41

Bahar Hanıma çok teşekkür ederim.

Zeliha
30 Temmuz 2024 16:54

Bahar hanım yardımcı oldu sağ olsun ve servise gönderdim saatleri inşallah sorunsuz halledilir

Reeder Çocuk Saati: Tamir Edilmeyen Sorunlar

9 Ekim 2024 21:561.722

Reeder çocuk akıllı saatiyle ilgili şikayetim: Aynı gün iki saat aldık. Biri kırık, diğeri sim kart okumuyordu. İki gün ...

Reeder Çocuk Saati: Tamir Edilmeyen Sorunlar

Reeder Kiddo 2: Kronik Sorun Ve Ücret Talebiyle Mücadele

27 Şubat 2025 17:38889

Reeder kiddo 2 çocuk akıllı saat aldım. 3 defa garanti kapsamı içerisinde kronik bir sorun sebebiyle ( kapanınca bir dah...

Tümünü Gör
Reeder Kiddo 2 Akıllı Saat Sim Kart Tanımıyor!

Reeder Kiddo 2Akıllı Saat Sim Kart Tanımıyor!

Emrah
Reeder Kiddo 2 Akılı Çocuk Saati Bozuk!

Reeder Kiddo 2Akılı Çocuk Saati Bozuk!

Ozan
Bozuk Reeder Saat

Bozuk Reeder Saat

Ozan
Reeder Aldığım Akıllı Saat Çalışmıyor Garantisi Olduğu Halde Muhatap Bulamıyorum!

Reeder AldığımAkıllı Saat Çalışmıyor Garantisi Olduğu Halde Muhatap Bulamıyorum!

Ahmet

Öne ÇıkanKonular