Reeder Cam Değişimi Yapmıyor Ve Yeni Telefon Satmak İstiyor

Reeder Cam Değişimi Yapmıyor Ve Yeni Telefon Satmak İstiyor
19 Temmuz 2024 10:34

10/11/2024 de Reeder s19 max Pro cep telefonu satın aldım. 3-4 ay sonra kamerası açmamaya başladı. Tekirdağ Tekira AVM deki mağazaya götürdüm. İnceleyip yazılım hatası olduğunu söylediler ve birebir değişim teklif ettiler. Telefonda yazılım hatası olmasına yani benim bir kusurum olmamasına rağmen 500 TL ücret alarak değişimi yaptılar. Bende başka çarem olmadığını düşündüğümden mecburen ödeme yapmayı kabul ettim.

Mart ayı gibi olan değişimden sonra yeni verilen telefonun ekranı çatladı. Benim hatam sonrası oluşan çatlak ilerleyerek ekranı kullanılamaz hale getirdi. Yine Tekirdağ Tekira AVM mağazasına giderek ücretini ödeyerek cam değişimi yapmak istedim.

Verilen cevapta telefonun artık üretiminin olmadığını cam değişimi yapılmasının mümkün olmadığını yeni bir telefon almam gerektiğini söylediler. Daha satın almamın üzerinde 8-9 ay geçmişken, 3-4 ay önce bana yenisini verdikleri telefonun nasıl yedek parçası olmaz? Yerli ve milli diye aldığımız telefonu ne yapalım çöpe mi atalım? Yeni telefon satmak için böyle vicdansız bir uygulama olabilir mi?

19 Temmuz 2024 16:08

03124290090 numaralı telefondan aradılar. Merkezden aradıklarını söylediler. 10 ay önce 3500 TL'ye aldığım telefonun sadece cam değişimini 2700 TL'ye yapabileceklerini söylediler. Ya da istersem 2500 TL'ye sıfır telefon verebilecekmiş. Buradan şu sonuç çıkıyor cam yok biz sana üretimi ve yedek parçası olmayan yeni telefon için daha düşük fiyat verelim telefon al.

19 Temmuz 2024 16:23 (Şikayetten 5 saat sonra)

Sayın Müşterimiz, Teknik servisimizde cihaza ait parçamız bulunmaktadır, tarafınıza belirtilmiştir. Size bilgi vermek amacıyla fiyatları bildirilmiştir. Onarım talep ederseniz teknik servise gönderdiğinizde değişimi sağlanacaktır. İyi Günler Dilerim

Hamide
26 Kasım 2024 23:27
Yasin sonuçtan hiç memnun değil

Yasin
04 Şubat 2025 20:49
Görkem sonucu yetersiz buldu

Görkem
05 Aralık 2024 23:41

Reeder S19 Max Pro S: 3 Ayda Kapanan Uygulamalar ve Sorunlu Yazılım

Aslı
09 Nisan 2025 17:32
Yunus sonuçtan hiç memnun değil

Yunus
28 Nisan 2025 18:30