Reeder Akıllı Saat Anne Babayı Aramıyor.

01 Ağustos 2023 12:44

30 Temmuz 2023 pazar günü Manisa Salihli luna AVM den kiddo 2 akıllı saat aldım. Yabancı numaraları arıyor. Anne babayı aramıyor. Ve anne baba da arama yapamıyor. Sadece görüntülü arama yapabiliyor ve mesaj atabiliyoruz. Aradığınız kişi meşgul diyor. Ayrıca ekranda da titreme var. Kimseye ulaşamıyorum. Robotla yazışıyoruz. Saati hiç kullanmadık. Mağduriyetimin giderilmesini istiyorum.

01 Ağustos 2023 22:06

Öncelikle şikayetime saatler içinde geri dönüş yapıldı. Aslında burada markayı şikayet etmek değil sadece ulaşılır bir numara bulamadığım için buradan yazdım. Markaya ulaşma adına hızlı bir çözüm olduğunu görüyorum. Ürünü kargo ile yetkili firmaya göndereceğim. Sorunumla ilgilenecek şebnem hanım. İnşallah kısa sürede çözüme kavuşur. Buradan durumla ilgili son durumu paylaşacağım. Hızlı dönüş için tebrik ediyorum Reeder markasını.

16 Ağustos 2023 17:10

Saatimiz bugün geldi. Telefonuma yüklediğim programdan kendi numara mı ve eşimin numarasını kayıt etmeye çalıştığımda saatiniz internete bağlı değil diyor. Numarayı kaydedemediğim için de kızım beni arayamıyor. Şebnem hanıma telefonla ulaşmaya çalışmama rağmen yazdıklarıma dönüş yapılmadı. Üründeki sıkıntı devam ediyor. Bunun üstüne kızım ağlıyor saati kullanamadığı için. Aldığıma pişman oldum. Para iadesi talep ediyorum. Bu konuda yardımcı olursanız sevinirim.

Mm Bb
11 Eylül 2023 19:14

Meltem
06 Ağustos 2023 21:10
Adem sonuçtan hiç memnun değil

Reeder Kiddo 2 Çocuk Saatinde Ses Problemi ve Uzayan Çözüm Süreci

22 Mayıs 10:42

Fadime
10 Ocak 15:35
Reeder Kiddo2 İle İlk Kullanımda Hayal Kırıklığı
Emel sonuçtan hiç memnun değil

08 Şubat 2024 20:17
Reeder Tadilata Giden Saat Yapılmadan Gelmiş