Remax Emlak Yasal Hakları Bilmiyor

23 Mayıs 2024 13:08

Remax da görev yapan bir emlakçı yeğenimden, Çıktığı evin boyası için 5000 TL talep ediyor, Ve bu konuda yeğenimi rahatsız ediyor. Ben emlakçıyı aradığımda makineli tüfek gibi söz hakkı vermeden beni asla dinlemiyor, Sürekli konuşarak boş konuşuyor. Hiçbir şeyi anlatmamıza izin vermiyor sürekli konuşarak, aklınca bizi bastırmaya çalışıyor. Yasal olmayan bir parayı bizden talep ediyor. En sonunda telefonu bir daha rahatsız ederseniz sizi savcılığa vereceğiz diyerek kapattım. Evi boyatmak ev sahibinin sorumluluğunda para talep etmeye hakkınız yok diyorum, bana sözleşme var diyor. Ben anayasal haklardan bahsediyorum, Ama bizi dinlemiyor. Biz yasal haklarımızı biliyoruz. Ama sizin emlak şirketinizin görevlileri yasal haklardan bir haber yaşıyorlar sanırım! Denizli Remax da görev yapan M****** eski arkadaşınıza kiracının yasal haklarını öğretir misiniz. Biz anlatmayı başaramadık, Fırsat vermedi bize.

24 Mayıs 2024 17:26 (Şikayetten 1 gün sonra)

Sayın Ü., Şikayetiniz tarafımızca incelenmiş olup ilgili kişi sistemden Temmuz 2022 tarihinde silinmiştir. İletmiş olduğunuz ekran resmindeki arka planda göründüğü üzere kişi farklı bir firmada faaliyetlerine devam etmektedir. Saygılarımızla.

Damla Emlak (Samsun)'tan Gelen Baskı Ve Saygısızlık!

31 Ağustos 2024 00:04

Ayyıldızım Emlak Emlakçıyla Yaşanan Hayal Kırıklığı

06 Ocak 2025 17:14
Sevil sonuçtan hiç memnun değil

24 Şubat 2025 13:58
Teslimat Ve Kurulumda Yaşanan Büyük Sorunlar
Meral sonuçtan hiç memnun değil

02 Aralık 2023 11:56