Fikret sonuçtan hiç memnun değil

Recom Alacak Yönetimi Recom. Takip Başkasının Borç Mesajlarını Sürekli Bana Yolluyor

13 Eylül 2024 21:37

Recom. Takip Firmasından benimle hiçbir alakası olmadığı halde bana sürekli recom. Takip den 5305***330 data hattıma sürekli gönderilen "- Sn. H**** I****** Ö**** (**7825), Gecikmeli financell krediniz ile ilgili ödemenizi henüz yapmadınız. Borcunuz ile ilgili yakın izleme süreciniz devam etmektedir. Ödeme yapılmaması halinde kanuni takip sürecine geçilecektir. Borcunuzun yasal takip masrafları, gecikme faizi, avukat vekalet ücreti ve sair ücretlerle artmaması için ödemenizi yapınız. 02162281399 B002" uyarısı geliyor. Halbuki ben bu hattı yaklaşık 3 sene kadar önce Turkcell data hattı olarak almıştım. U isimle gelen mesajdaki kişi ben değilim. Lütfen benim data hattıma artık "I****** H**** Ö****" mesajları gelmesin. Mesaj silmeye yetişemiyorum. Yıldım artık. Benim hiç kimseye bir borcumda yok şükür

Davut sonuçtan hiç memnun değil

Recom Alacak Yönetimi Spam Mesajlarla Rahatsız Ediliyoruz

27 Eylül 2024 11:29
Seda sonuçtan hiç memnun değil

Tanımadığım Kişiye Ait Borç Mesajları Beni Rahatsız Ediyor

17 Şubat 13:36